Kamp: Colorado Avalanche vs Ottawa Senators

Spilforslag: Colorado Avalanche vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,65

Units: 4/5

Spilstop: 12 februar kl. 03:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes Colorado Avalanche og Ottawa Senators for anden gang indenfor en uge. Sidst de mødtes, slog Colorado dem med en komfortabel 4-1 sejr på Ottawas hjemmebane. Nu er Colorado på hjemmebane, og har siden sejren vundet yderligere to kampe. For Ottawa har tiden siden nederlaget budt på endnu et nederlag, og de har nu tabt fem kampe i træk. For Colorado ser det anderledes godt ud, og de har fire sejre i træk.

De fire sejre kom endda alle på udebane, i en meget imponerede uge hvor de slog to formstærke hold i Minnesota og Columbus. Colorado har med sejrene bevæget sig helt op i toppen af Western Conference, og ligger på en flot andenplads med 70 point. Med deres nuværende form, ligner det en smal sag at vinde over formsvage Ottawa. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,65 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Colorado Avalanche kampen i ordinær tid

Tager man et kig på stillingen, er det tydeligt hvorfor Colorado er storfavoritter til nattens kamp. En målscore på 197-154 vidner om den bedste offensiv i divisionen, imens Ottawas er langt dårligere. Den lyder på beskedne 147-188, og det er altså tydeligt at Colorado er overlegne i både offensiven og defensiven. Der er ingen tvivl om hvem den største stjerne er på Avalanche mandskabet. Nathan MacKinnon er både klubbens topscorer med 32 mål, men har også lavet flest assist med 44. Samlet set er han allerede oppe på vanvittige 76 point, og det ligner bestemt han er i gang med karrierens bedste sæson.

Udover MacKinnon er Colorados styrke dog deres utrolige bredde på holdet. Ikke færre end 15 spillere har lavet 20 eller flere point, sammenlignet med blot otte spillere hos Ottawa. Det giver Colorado en utrolig evne til, at true modstandernes mål næsten lige meget hvilken kæde der er på isen. To af de spillere, som har overrasket positivt i år er backen Cale Makar og fløjen Andre Burakovsky. Sidstnævnte har allerede overgået sit tidligere bedste for en sæson, og har i Colorado opnået nye højder der ikke tidligere er set. Imens Makar har taget alle med storm og i sin første fulde sæson, har flotte 42 point i blot 46 kampe. De kolde fakta er simple, og Avalanche er simpelthen bare et bedre hold på alle punkter og derfor vinder de igen i nat!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Colorado Avalanche og Ottawa Senators ender med en hjemmebanesejr til Colorado mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,65 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund