I uge 30 af deres ugentlige Tipsduel udfordrer ComeOn! igen spillerne. Det gælder kort sagt om at svare rigtigt på flere spørgsmål end ComeOn! Gør man det, vinder man 5.550 point, hvilket er modsvarende et freebet til en værdi af 50 kroner. Dette freebet er uden omsætningskrav, hvilket naturligvis er attraktivt.

 

 

ComeOn Deltag i Tipsduellen her

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan deltager du i Tipsduellen

  1. Du skal have oprettet en dansk konto hos ComeOn!
  2. Svare på alle quizzens fem spørgsmål.
  3. Du skal have spillet et spil på minimum 50 kroner til et minimumsodds på 1,5 på en af rundens kampe.
  4. Spillet skal være på en Premier League-kamp, som afvikles lørdag eller søndag.
  5. Dit spil være placeret inden starten på lørdagens første kamp, og det skal være afgjort inden midnat natten til mandag.
  6. Du vil kunne se svarene efter deadline om lørdagen.
  7. Du vil modtage dine vundne point inden for tre arbejdsdage.

De fem spørgsmål og vores bud

Hvordan ender Watford-Leicester?

Leicester havde ikke vundet deres seneste fire Premier League-kampe, da de sidste weekend tog imod Aston Villa hjemme på King Power Stadium. Før da havde man fået to point mod Chelsea, Wolverhampton, Manchester City og Norwich, Mod Villa fik moralen dog et stort boost, da man vandt med hele 4-0. Jamie Vardy kom også i gang i den kamp med to vigtige scoringer. Villas forsvar var stort set ikke eksisterende, så det var måske på en lidt billig baggrund, men det er helt sikkert noget, som Leicester kan bruge forud for opgøret mod Watford.

Watford fulgte deres imponerende 3-0-sejr over Liverpool op med et knap så imponerende 1-0-nederlag til Crystal Palace. Før sejren mod Liverpool havde de ikke vundet i fem kampe i streg, så det er nok naivt at tro, at den skulle ændre det helt store. Derfor tror vi også, at Leicester slår Watford.

Jamie Vardy, Danny Ings eller Pierre Emerick Aubameyang scorer?

Jamie Vardy kom som nævnt i gang mod Aston Villa efter en længere scoringskrise. Han havde ikke scoret i syv kampe før sine to scoringer mod Villa. Det er naturligvis vigtigt for Vardys selvtillid. Englænderen scorede som bekendt masser af mål tidligere på sæsonen. Han er således til trods for omnævnte måltørke oppe på hele 19 mål i 26 kampe. Han bør derfor være et oplagt bud på en målscorer i Leicesters kamp mod Watford.

Southamptons Danny Ings er gået lidt ned i tempo efter det vanvittige antel mål som man scorede midt på sæsonen. Ings har scoret 15 mål på 29 kampe og har en stor del af æren for at The Saints efter alt at dømme bliver i Premier League. Hans seneste mål kom for fire kampe siden mod Burnley. Det må derfor snart være på tide med et Ings mål igen. Arsenal har været svingende gennem denne sæson, men Aubameyang har været forrrygende. Gaboneseren har lavet tre mål i sine seneste tre kampe og er brandvarm. Han har indtil videre lavet 17 mål på 26 kampe i Premier Leauge og er naturligvis også et godt bud på en målscorer. Vi tror derfor, at minimum én af disse tre spillere scorer. 

Vinder Manchester United, Chelsea og Wolverhampton?

Manchester United møder et såret i form af Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium. Til trods for Tottenhams mange skader i offensiven, bliver det ikke nogen let opgave for et United-hold, som selvom de lader til at være flyvende. Man bør dog med relativt stor sikkerhed kunne sige, at Chelsea kommer til at slå Aston Villa på Villa Park. Villa blevet kørt ud af banen på King Power Stadium mod Leicester, hvor de som nævnt tabte med 4-0. Deres forsvar sejlede rundt og Pepe Reina lavede et hovedløst indgreb, som resulterede i Leicesters 1-0-mål. Jack Grealish var desuden en skygge af sig selv. Alt peger på en sejr til Chelsea, som sidste weekend vist stor styrke ved at smadre Everton med 4-0.

I sidste af disse tre kampe møder Wolverhampton West Ham på udebane. Dette bør alt andet lige være en overkommelig opgave for Wolves, som sidste weekend skuffede ved at spille 0-0 med Brighton. West Ham har vundet én af deres seneste otte kampe, og bør få det svært mod Wolverhampton. Vi føler os ret sikre på, at Chelsea vinder, Wolves har gode chancer mens vi er mere usikre på United. Vi siger derfor, at ikke alle tre hold vinder.

Hvordan ender Manchester City-Burnley?

Burnley har ramt en god stime. De har ikke tabt deres seneste syv Premier Leauge-kampe, hvilket har bragt dem væk fra bundstriden. De har dog spillet deres seneste to kampe uafgjort, og spørgsmålet er, om gassen ikke snart begynder at gå af ballonen nu, hvor overlevelse efterhånden er garanteret. Manchester City tabte sidste weekend for tredje gang i denne sæson til Mancester United. De har også en vigtig kamp mod Real Madrid, som efter planen skal afvikles på tirsdag. Hvis ikke denne er blevet aflyst inden kampen mod Burnley er det ikke utænkeligt, at City vil spare enkelte nøglespillere. Det City-hold uden to-tre profiler vil dog stadig være favoritter mod Burnley. Vi siger derfor, at City slår Burnley.

Hvor meget boldbesiddelse får Liverpool mod Everton?

Her skal du svare på, om Liverpool får: 50-54,9%, 55-59,9%, 60-69,9% eller andet i boldbesiddelse i Merseyside-derbyet mod Everton. Efterårets kamp på Anfield blev en yderst underholdende affære, som resulterede i en 5-2 sejr til Liverpool. Ved den lejlighed opnåede Liverpool 59% i boldbesiddelse. Vi tror også, at det ender i den boldgade denne gang til trods for, at Everton er på hjemmebane. Vi siger derfor, at Liverpool får 55-59,9% boldbesiddelse mod Everton.

 

 

ComeOn Svar på spørgsmålene her

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er ugentlig. Tipsduellen vil bliver afholdt, såfremt der spilles Premier League-kampe i den pågældende uge. Den vil være tilgængelig fra onsdag til lørdag. Dit svar skal senest være afgivet lørdag klokken 13.00 – inden starten på rundens første kamp. Denne kampagne indeholder udelukkende weekendkampe. De seneste uges resultater offentliggøres den efterfølgende mandag klokken 18. Det kræves, at du har en konto hos ComeOn! for at deltage. Du skal have lavet minimum én indbetaling siden dennes oprettelse.

Du skal ydermere have placeret et single- eller kombinationsspil på en Premier League-kamp. Den pågældende kamp skal være afviklet enten lørdag eller søndag – indsatsen skal være minimum 50 kroner til minimu, odds 1,50. Dit spil skal være placeret inden starten på lørdagens første kamp og være afgjort inden 23:59 om søndagen.

Dine gevinster fra freebets har ikke noget omsætningskrav, og disse bliver føjet til din kontante balance. Freebets eller risikofriespil kan ikke bruges til at placere dit kvalificerende spil. Asian Handicaps og systemspil er ikke gældende i kampagnen, som ikke kan kombineres med andre tilbud. Du kan maksimum få et freebet per uge fra denne kampagne. For hvert spørgsmål, som du svarer rigtigt, får du et point. Hvis du svarer rigtigt på flere spørgsmål end ConeOn! får du et freebet på 50 kroner modsvarende 5.500. I tilfælde af at du svarer rigtigt på samme antal spørgsmål som ConeOn! får du ikke et freebet. Dine point vil blive tilføjet inden for 72 timer.

Vinder du, skal du huske at bruge dit freebet inden fem dage, da det ellers vil udløbe. ComeOn! bruger statistikker fra den officielle Premier League-hjemmeside. Generelle regler og vilkår er gældende. ComeOn! forbeholder sig endvidere retten til at ændre og annullere denne kampagne.