Kamp: Washington Capitals vs Nashville Predators

Spilforslag: Washington Capitals vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,00

Units: 3/5

Spilstop: 30 januar kl. 01:30

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

I nat mødes Washington Capitals og Nashville Predators, og det ligner umiddelbart en hjemmesejr. Capitals er nemlig rigtig flot kørende, og har sejret i deres seneste fire kampe. Ikke bare har de vundet kampene, de er også alle vundet i ordinær spilletid. Til nattens kamp får de topscorer Alexander Ovechkin tilbage, efter han har afsonet en spilledags karantæne. Russeren har været flyvende i sine sidste tre kampe, hvor han har stået for vanvittige otte mål.

Generelt har sæsonen budt på den ene succesoplevelse efter den anden for Capitals mandskabet. De topper Eastern Conference med 73 point efter 50 kampe, og er også det bedste mandskab i hele NHL. Washington har nemlig ikke blot Ovechkin i offensiven, men flere store profiler som leverer varen. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 2,00 for sejren i ordinær spilletid. Det virker som om, at det er på tide Washington for bugt med sin onde ånd!

 

Derfor vinder Washington Capitals kampen i ordinær tid

Washington har nemlig haft store vanskeligheder imod Nashville, og har tabt de sidste syv kampe til dem. Men Nashville holdets niveau har været dalende hele sæsonen, og det virker ikke til de for alvor rammer niveauet fra de sidste par år. Predators har tabt tre af deres seneste fire kampe, og top otte pladsen begynder at forsvinde i horisonten. Deres største problem ligger helt klart i defensiven, hvor deres målmandsduo bestående af Pekka Rinne og Juuse Saros står forfærdeligt. Rinne har især skuffet, og ligner en mand der burde overveje at gå på pension.

Washington har i denne sæson, været blandt de tre mest scorende hold i hele NHL. Lidt overraskende er det ikke Ovechkin, som har lavet flest point med sine 50 af slagsen. Det er faktisk defensivspilleren John Carlson, der er gået amok med vanvittige 60 point. Men generelt gælder det for Washingtons bedste to kæder, at de alle præsterer på et uhørt højt niveau. Kuznetsov, Vrana, Backstrom, Oshie og Wilson har alle lavet masser af point. Så hvis man som Washingtons modstander ikke selv scorer mange mål, er der en god chance for at man taber kampen. Nashville har blot lavet ni mål i deres seneste fem kampe, og til sammenligning har Capitals banket 18 mål ind!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Washington Capitals og Nashville Predators ender med en hjemmebanesejr til Washington mandskabet i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 2,00 for resultatet.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400