Kamp: San Jose Sharks vs St. Louis Blues

Spilforslag: St. Louis Blues vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,20

Units: 3/5

Spilstop: 22 december kl. 04:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes top og bund i Western Conference, hvor San Jose Sharks tager imod St. Louis Blues. Det er to hold i vidt forskellig form, hvor der næsten er tale om krise hos Sharks. De har tabt fire af de seneste fem kampe, og har blot sølle 34 point. Det har kostet et trænerskifte, men indtil nu har det været uden succes. For Blues kører det dog på skinner, og de har nu vundet fire kampe i træk. Plus de også har fire sejre i de seneste fem indbyrdes opgør imod Sharks.

Efter 36 kampe er St. Louis på førstepladsen, og det er især takket være deres målmænd. Binnington og Allen har stået fantastisk, og sikrer altså Blues mange sejre via deres mange redninger. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,20 for sejren til St. Louis Blues i ordinær spilletid. Et glimrende odds, især med tanke på deres seneste indbyrdes kampe. Hvor Blues har vundet de seneste tre gange, alle i ordinær spilletid!

 

Derfor vinder St. Louis Blues kampen i ordinær tid

Den store forskel på de to hold er på målmandsposten, hvor Blues er flere længder bedre. Binnington og Allen har tilsammen lukket langt færre mål ind, og har også begge en bedre GAA. Hvilket står for goal against average, hvilket betyder at de simpelthen lukker færre mål ind i de minutter de har spillet. Jones og Dell har aldrig ramt niveauet for Sharks i denne sæson, og det har betydet flere nederlag. Offensivt har Sharks også skuffet og har kun lavet 98 mål, hvor Blues til sammenligning har lavet 109. Blues målmandsduoen har kun lukket 96 mål ind, imens Sharks har måtte se modstanderne lave hele 125 mål imod Jones og Dell.

Hos Blues er offensiven hovedsageligt kommet fra deres bedste to kæder, og de imponerer igen og igen. Da Tarasenko blev skadet tidligt i sæsonen, troede mange ellers at det kunne blive skidt sæson for Blues. Men med mål, som for det meste kommer fra Perron, Schenn, Schwartz eller Sundqvist. Imens O´Reilly byder ind med masser af assists, hvilket Perron i øvrigt også har været god til. I deres power play er også defensivspilleren Pietrangelo særdeles giftig, og har i sæsonen lavet hele 24 point. Blues har to scoringskæder, hvilket Sharks også har dog med mindre succes. Den store forskel er dog, at defensiven har skuffet stort og det betyder at Blues burde have en glimrende mulighed for at vinde kampen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem San Jose Sharks og St. Louis Blues ender med en udesejr til Blues mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,20 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund