Kamp: Wales vs Kroatien

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,25

Units: 2/5

Spilstop: 13 oktober kl.20:45

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

Efter Wales kun fik et point i torsdags i udekampen mod Slovakiet, er de rigtig presset i Gruppe E. Efter fem kampe har Wales blot syv point, imens dagens modstander har hele 13 point efter seks kampe. Ideelt set vil Wales selvfølgelig gerne have tre point ud af kampen, men vi tror de må nøjes med et enkelt. De møder et stærkt kroatisk mandskab, som kommer fra en flot sejr på 3-0 over Ungarn.

Gruppe E har vist sig, at være lige præcis så jævnbyrdig som man på forhånd havde spået. Kroatien fører an med 13 point, Slovakiet har 10 point og herefter følger Ungarn med ni point. Fælles for de tre landshold er, at de alle har spillet seks kampe hvor Wales med syv point kun har spillet fem kampe. Der er ikke langt op til den vigtige andenplads for Wales, men de måtte ikke sætte alt på spil i aften. Uafgjort kan vise sig at være et fint resultat, og hos Danske Spil kan du få odds 3,25.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Vi var kort inde på det i vores intro og denne gruppe er så jævnbyrdig. At det nemt kan komme helt hen til sidste spilledag, før det hele bliver afgjort. Derfor ligner dagens kamp en af de kampe, som nemt kan blive en hvor begge mandskaber i løbet af kampen, stiller sig tilfredse med det ene point. Som hjemmebanenation forventes det altid, at man skaber kampen og scorer mål for at vinde. Men problemet for Wales er netop, at score mål og i fem kampe har de blot lavet fem mål. Heldigvis er defensiven dog rigtig solid, og i de samme fem kampe er der også kun lukket fem mål ind.

For Kroatien har de ikke haft samme problemer, og offensiven har leveret med 13 mål hidtil i de seks kampe. Defensiven har også været utrolig stærk, hvor de i seks kampe kun har måtte hente bolden ud af eget net fem gange. Vigtigheden af dagens kamp, samt to gode defensiver kan betyde kampen bliver lavtscorende. Og mere vigtigt er det, at holdenes styrker udligner hinanden og vi kan dermed få det uafgjorte resultat.

Første opgør i Kroatien endte 2-1 til kroaterne, men kampen var utrolig lige og begge hold kunne med rette have stillet sig tilfreds med pointdeling. Som vi får i aften!

Dagens spilforslag lyder hermed: Wales vs Kroatien ender uafgjort i søndagens EM Kvalifikationsopgør i Gruppe E, til odds 3,25 hos bookmakeren Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive