Som bettor bliver man hver dag bombarderet med tilbud fra højre og venstre. Nogle af disse tilbud skiller sig dog virkelig ud fra mængden. Dette er tilfældet med Mr Greens seneste tilbud til nye spillere. Bookmakeren giver nemlig nye spillere odds 10 på Liverpool-sejr over Napoli og udbetaler gevinsten uden omsætningskrav. Smider Liverpool point, får du dine penge tilbage igen uden omsætningskrav.

 

Mr Green Spil på Liverpool-sejr nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan får du odds 10 på Liverpool

Alle, der er bosiddende i Danmark, over 18 år og ikke allerede har en konto hos Mr Green kan få odds 10 på Liverpool-sejr. Du kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds og dermed vinde 500 kroner i kontanter. Følg blot nedenstående trin.

  1. Gå til Mrgreen.dk 
  2. Opret konto og indbetal mindst 50 kroner
  3. Spil 50 kroner på Liverpool til odds 10
  4. Få din gevinst eller refundering efter kampen
  5. Få også op til 500 kroner freebet i velkomstbonusOddsboost på Liverpool - Napoli fra Mr Green

Tilbuddet kan som sagt udnyttes af alle, der opfylder kravene foroven. Når du lander hos Mr Green, følger du bare bookmakerens anvisninger. Ved at klikke på “tilmeld dig” bliver du taget direkte til opretningssiden, hvor du så skal indtaste din information og oprette kontoen.

Herefter skal du indbetale penge. Du bestemmer selv, hvor meget du indbetaler, men du skal som minimum indbetale 70 kroner. Udover odds boost på Liverpool får du som ny spiller også en velkomstbonus på op til 500 kroner. Her bliver dit indskud fordoblet og udbetalt i form af et freebet uden omsætningskrav på gevinsten. Dette freebet kan du bruge på lige, hvad du har lyst til.

Hvis Liverpool, mod alt forventning, ikke løber med sejren imod Napoli, får du dine 50 kroner tilbage som et freebet. Her er der naturligvis heller intet omsætningskrav på en eventuel gevinst.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Liverpool er taget til Napoli som forsvarende Champions League-vindere, og de er blandt favoritterne til at genvinde den titel. De røde fra Merseyside er startet sæsonen i fantastisk form, og de ligger allerede nummer et i den hjemlige Premier League. Liverpool har faktisk maksimumpoint efter de første fem kampe, hvor det er blevet 15 mål scorede mål og blot fire lukket ind. I weekenden smadrede de Newcastle med 3-1 på hjemmebane i en overbevisende sejr.

Sejren over Newcastle bliver blot endnu mere imponerende af, at Liverpool sparede både anfører Jordan Henderson og angriber Roberto Firmino. De forventes begge at starte i Italien, hvilket i den grad forstærker Liverpools hold.

Helt så godt ser det ikke ud for italienerne. Cheftræner Carlo Ancelotti er ganske vist ekspert i Champions League-fodbold, men han har fået en usikker start i det syditalienske.

Napoli ligger blot nummer seks i Serie A efter tre kampe, og de har allerede lukket skræmmende syv mål ind. Den normalt så solide defensiv sejler, hvilket både Juventus og Fiorentina har udstillet.

Italienerne slog Sampdoria med 2-0 i weekenden, men de døjer med skadesproblemer. Stjernen Lorenzo Insigne er næppe i form til at spille en hel kamp på højeste niveau, og både Arkadiusz Milik og Elseid Hysaj er tvivlsomme til kampen.

 

Mr Greens regler og vilkår

Der er ikke den store slinger i valsen med denne kampagne. De væsentligste regler og vilkår er præsenteret foroven, og der er ikke noget med småt at bekymre sig om.

Det er dog værd at bemærke, at det forhøjede odds kun gælder prematch. Du skal altså nå at oprette dig og oddse på Liverpool til odds 10 inden, at kampen starter.

Derudover skal du huske, at et eventuelt ekstrabet fra et Liverpool pointtab kun  er gyldigt i syv dage. Du skal altså bruge det indenfor en uge efter, det er tilskrevet din konto.

Når du har spillet på Liverpool, er det ikke muligt at cashe ud undervejs. Du bliver nødt til at vente til efter kampen med at få din gevinst. Det er heller ikke muligt at kombinere dit Liverpool odds boost med andre spil.

 

Mr Green Spil på Liverpool-sejr nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

oddsboost på Napoli Liverpool fra Mr Green