Kamp: Tyskland vs Holland

Spilforslag: Tyskland vinder kampen

Odds: 1,95

Units: 3/5

Spilstop: 6 september kl. 20:45

Bookmaker: Betsafe

 

Bookmaker is inactive

 

I EM kvalifikationens Gruppe C, er Holland allerede kommet under et voldsomt pres. Efter aftenens kamp, kan de endda blive yderligere distanceret fra toppen. Tyskland venter nemlig på det orangeklædte landshold, i hvad der er det andet opgør imellem de to hold i gruppen. Første kamp endte med en flot sejr til Tyskland på 3-2. Hvor Schulz dukkede Holland i det 90 minut, til stor frustration for hjemmeholdet. Siden sejren har Tyskland vundet 2-0 over Hviderusland, samt en vanvidssejr på hele 8-0 over Estland.

Holland står tilbage med tre point på kontoen, efter de vandt den første kamp over Hviderusland. Tyskland har mistet det stærke offensive es Leroy Sane, som er skadet og ikke kan spille. Men har så mange gode erstatninger, at de ikke burde kunne mærke savnet. Hos bookmakeren Betsafe kan du få odds 1,95, hvis tyskerne igen besejrer Holland. Det tror vi sker, da kvaliteten hos tyskerne simpelthen bare er større. End hos det fallerede hollandske landshold, som efterhånden har de bedste dage bag dem.

 

Derfor vinder Tyskland kampen

Tyskerne kan sætte Holland afgørende af, og næsten 100% sikre sig en af de to EM givende pladser fra gruppen. Det ligger nemlig sådan, at det tredje hold i gruppen som har gode chancer for, at gå videre er Nordirland. De har spillet fire kampe, med lutter sejre imod gruppens to svage hold Hviderusland og Estland. Tyskland er velvidende om, at en sejr i aften kan få afgørende betydning, og deres offensive kvaliteter får Holland svært ved at stoppe. Tyskerne er nemlig i den gunstige position, at de har så mange forskellige kort og spille ud. At det er umuligt for Holland, og vide hvor de skal sætte ind defensivt.

Tyskland har Reus og Gnabry, som allerede er på tre mål hver i kvalifikationen. Derudover har de hele fire spillere, der har nettet en enkelt gang hver. De er Schulz, Goretzka, Gundogan og Werner, især Marco Reus kan få en nøglerolle i aftenens kamp. Med skaden til Leroy Sane, ligner det en startplads i angrebet til Dortmund spilleren. Han måtte tage til takke med en plads på bænken i første opgør mod Holland, men er startet inde i de seneste to kampe med tre mål til følge. Reus har endelig fået gang i karrieren igen, efter mange år med skader. Han havde i sidste sæson, en af de bedste sæsoner han nogensinde har haft og mod Holland tror vi han fortsætter og hjælper tyskerne på sejrskurs!

Dagens spilforslag lyder hermed: Tyskland vinder over Holland i aftenens EM kvalifikationsopgør, til odds 1,95 hos bookmakeren Betsafe.

 

Bookmaker is inactive