amp: OB vs Sonderjyske

Spilforslag: OB vinder kampen

Odds: 2,00

Units: 2/5

Spilstop: 30 august kl. 19:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Odense møder i fredagens Superligakamp jyske Sonderjyske, i en kamp der skyder denne rundes Superligakampe igang. Hjemmeholdet fra Fyn har efter en flot start, spillet to dårlige kampe i træk, hvor de kun har fået et point. Nu skal de tilbage til den vindende stil, og første offer bliver altså Sonderjyske. Til kampen får OB med stor sandsynlighed Sander Svendsen tilbage til startopstillingen, og måltyven er tiltrængt efter to målløse kampe.

OB har nemlig tabt 2-0 til Nordsjælland, inden det blev til 0-0 i sidste spillerunde mod Hobro. Før disse to kampe, havde OB vundet to gange 1-0 over Esbjerg og sidenhen Randers, og nu møder de altså et formsvagt Sonderjyske hold. Det jyske mandskab har nemlig blot fået to point, i deres sidste fire kampe. Vi tror ikke, at Sonderjyske får ændret på det pointantal mod OB og har derfor set på odds til kampen. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,00 for en OB sejr, og det er mere end godkendt i vores optik!

 

Derfor vinder OB kampen

OB begynder efterhånden, at ligne et rigtig solidt mandskab. I de forrige sæsoner, kunne man udpege svagheder på diverse pladser i startopstillingen, men i år er anderledes. Man kunne ellers godt have frygtet, at Sten Grytebust ville blive for stort et savn på målmandsposten. Men unge Oliver Christensen har indtaget positionen med stor tro på sig selv, og viser kamp efter kamp at den tillid OB har til ham, er velbegrundet. I højre side har OB den gennembrudsstærke wingback Ryan Johnson Laursen, som allerede har assisteret til to mål i sæsonen. Og på midtbanen har Troels Kløve nettet tre gange i blot seks kampe, samt Moses Opondo adskillige gange har været tæt på at score sit første mål som OB spiller.

I angrebet forventes det som skrevet, at Svendsen vil vende tilbage efter han var syg mod Hobro. Den 22-årige nordmand har imponeret med fire mål i sine hidtidige fem kampe, og han ligner en udfordrer til årets topscorertitel. Den angrebsduo OB stiller til start med, bliver nok Svendsen og Bashkim Kadrii. Netop Kadrii har fået scoret to ligamål, men burde mindst have lavet dobbelt så mange. Han spiller sig til så mange chancer i alle kampe, men har manglet kynismen indtil nu. Kan Kadrii få styr spillet, vil han og Svendsen blive for stor en mundfuld for et formsvagt Sonderjyske hold!

Dagens spilforslag lyder hermed: Hjemmeholdet OB vinder over Sonderjyske i aftenens Superliga opgør, til odds 2,00 hos bookmakeren Unibet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund