Superligaen bliver i denne weekend skudt i gang, og Brøndby IF tager på hjemmebanen imod nyoprykkede Silkeborg IF. Det begynder efterhånden, at minde om et regulært cirkus på vestegnen, skiftende trænere og nu også Ebbe Sand som er blevet fyret som sportsdirektør. Brøndby virker til, at tænke på alt andet end selve spillet på banen for tiden. Silkeborg IF står i stærk kontrast til dette, og de vil uomtvisteligt komme med den gejst, som et nyoprykket hold altid bringer med sig.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan få hele odds 20 på en Silkeborg sejr. Opret dig som ny kunde og spil på, at Silkeborg vinder kampen, så får du det forhøjede odds 20 på Silkeborg-sejren. Du kan maksimalt spille for 50 kroner, som i så fald vil give dig 1.000 kroner igen. Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

 

Mr Green Få odds 20 for en Silkeborg sejr her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil op til 50 kroner på Silkeborg sejr til odds 20
  3. Vind op til 1.000 kroner når Silkeborg har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Herefter spiller du 50 kroner på, at Silkeborg IF slår Brøndby IF til det forhøjede odds 20.

Kampen vises i øvrigt på den danske kanal TV3 + fra klokken 18:00.

 

Derfor vinder Silkeborg

Silkeborg virker rigtig solide, og har i sommerens optakt fået lutter sejre i træningskampene. Dermed har de fortsat hvor de slap i sidste sæson, hvor de sluttede meget stærkt af og endte, som vindere af Nordicbet Ligaen. Dermed sikrede de sig den direkte oprykningsplads til Superligaen. Og er igen i år derfor, at finde i det fine selskab. Træner Kent Nielsen har fået opbygget et mandskab, hvor holdet tæller adskillige stærke spillere. Rutinerede Dennis Flinta fører an med fight, imens Oscar Hedvall skal forhindre at målnettet blafrer. Til at hjælpe dem, er de glimrende forsvarsspillere Svenn Crone, Frederik Alves og midterforsvaren Simon Jakobsen.

I offensiven har Silkeborg ligeledes nogle meget spændende spillere. I form af Jeppe Okkels, Emil Holten, Marc Rochester Sørensen og ikke mindst sidste års topscorer Ronnie Schwartz. Og netop Schwartz har virkelig fundet målnæsen, efter sin hjemkomst til dansk fodbold i forrige sæson. Han blev topscorer med hele 25 mål i Nordicbet Ligaen, og noget tyder på at Silkeborg og Schwartz er skabt for hinanden. Vi skal da også helt tilbage til 2014 for, at finde sidste gang Schwartz havde så mange mål i støvlerne. Hans målratio er endda på imponerende vis blevet øget hos Silkeborg.

Hos Brøndby er de to normale startere i offensiven, Simon Hedlund og Hany Mukhtar ude af kampen. Hedlund med sikkerhed med karantæne, og Mukhtar er meget tvivlsom med en skade i foden. De er begge sikre startere i offensiven, ved siden af den altid målfarlige polak Kamil Wilczek. Hvilket godt kan komme til, at hæmme farligheden hos Brøndbys offensiv. Brøndby er i gang med det der ligner en ny start, for den traditionsrige klub. Silkeborg kunne derfor næsten ikke ønske sig et bedre tidspunkt end nu til, at møde et mentalt ramt Brøndby mandskab på!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 14. juli klokken 18:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Silkeborg IF kampen, modtager du 1.000 kroner, hvis du har spillet for 50 kroner til det forhøjede odds 20. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Få odds 20 for en Silkeborg sejr her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green