Bookmakeren Mr Green har lavet et tilbud til nye kunder, som næsten er for godt til at være sandt. Men ikke desto mindre er det rent faktisk hvad det er!

Danske Jakob Fuglsang er i årets Tour de France, iblandt de tre største favoritter til, at stå på skamlen iført den gule trøje i Paris. Nye kunder har mulighed for, at spille fra minimum 100 kroner og helt op til 500 kroner på, at han blot ender i top tre. Denne mulighed er en ren gave for nye kunder, idet at Jakob Fuglsang med meget stor sandsynlighed, vil slutte i top tre i det samlede klassement. Han har vist formidabel kørsel hele året. Og er en af de tre største favoritter til, at slutte på en af de tre øverste pladser. Mr Green refunderer indsatsen hvis dit væddemål skulle være tabende. Derfor er der tale om et helt risikofrit spil, som du nærmest kun kan vinde på, Fuglsang i top tre eller ej!

 

Mr Green Odds på Fuglsang i top 3 nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan her spiller du risikofrit på Fuglsang i top 3

  1. Opret din konto hos Mr Green
  2. Spil for minimum 100 kroner og op til 500 kroner på, at Jakob Fuglsang ender i top 3 i det samlede klassement i Tour de France 2019
  3. Få indsatsen tilbage hvis Jakob Fuglsang ikke ender i top 3 i det samlede klassement i Tour de France 2019

 

Derfor ender Fuglsang i top 3

Det danske klassementshåb har taget kvanteskridt fremad i de seneste par sæsoner. Gang på gang har han vist, at han ikke bare kan konkurrere med de bedste men også, at han rent faktisk kan slå dem. I 2017 sæson vandt han Critérium du Dauphiné, og i 2018 blev han nummer to i Schweiz Rundt og nummer fire i Romandiet Rundt. I 2019 har han overgået tidligere tiders resultater med sin klart bedste sæson hidtil i karrieren.

Liége-Bastogne-Liége vandt han flot efter en fænomenal uge, hvor resultaterne bare blev bedre for hvert løb han kørte. Således startede han ugen med at slutte på tredje pladsen i Amstel Gold Race. Derefter blev det til anden pladsen i La Fléche Wallonne, inden triumfen i Liége blev kørt hjem. Formen fortsatte ind i Critérium du Dauphiné, som Fuglsang endnu en gang vandt, ved at sætte alle favoritterne til vægs. Han er altså kommet til Frankrig i storslået form, og hvis han undgår uheld, bør han slutte blandt de allerbedste. Han kan endda meget vel ende på det øverste trin på podiet.

Udover Thomas og Bernal har bookmakerne størst fidus til vores egen danske Jakob Fuglsang. Med god grund, Fuglsang kørte ikke bare lige op med nogle af verdens bedste bjergryttere i Criterium du Dauphine. Han kørte også fra dem! I skrivende stund er Fuglsang den tredje største favorit til, at sikre sig den gule trøje når feltet triller over stregen i Paris. Et risikofrit på Jakob Fuglsang i top tre, ser altså ikke helt dumt ud.

To danskere finder vi hos Astana Pro Team. Her er Jakob Fuglsang selvfølgelig kaptajnen, og han får hjælp fra allrounderen Magnus Cort Nielsen. Fuglsang er naturligvis den altoverskyggende profil her, da han har forhåbninger om at køre et topresultat hjem. Men støtten som den stærke Magnus Cort kan yde. Er alt sammen med til, at øge chancen for, at Fuglsang kan lykkedes med et godt resultat i årets løb.

Hvis alting flasker sig for Fuglsang, kan han altså sagtens køre på podiet. Bilbao og Izagirre bliver hans løjtnanter i bjergene. Imens Cort, Sánchez og Lutsenko også kører hæderligt på bjergene og kan hjælpe det danske es. Fuglsang har et meget stærkt hold bag sig, hvilket i den grad er en hjælp, i forhold til tidligere år hvor han var meget isoleret. Og derfor er det da også utroligt fristende for nye kunder, at udnytte denne glimrende mulighed som Mr Green udbyder!

 

Mr Green regler og vilkår

Efter du som ny kunde har oprettet en konto hos Mr Green, skal du placere minimum 100 kroner på Jakob Fuglsang i top tre. Du kan placere op til 500 kroner på spillet, men vigtigt er det at være opmærksom på, at det skal være væddemål i hundreder. Det værende 100, 200, 300, 400 og 500 kroner.

Skulle Jakob Fuglsang ikke ende i top tre i årets Tour de France, bliver dit freebet sat ind på din konto, indenfor 72 timer efter løbet er slut. Hvis du vælger cash-out funktionen før løbets afslutning, vil dit væddemål ikke længere kvalificere til Mr Greens tilbud.

Som ny kunde har du også mulighed for, at få et kontant freebet på op til 500 kroner. Her skal du vælge sports velkomsttilbuddet og indbetale minimum 150 kroner. Denne skal gennemspilles en gang til et odds på minimum 1,80. Herefter udbetaler Mr Green automatisk dit freebet!

 

Mr Green Odds på Fuglsang i top 3 nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund