Kamp: U21 Danmark vs U21 Serbien

Spilforslag: Danmark (-1,5)

Odds: 2,65

Units 4/5

Spilstop: 23 juni kl.21:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Danmark fik i torsdags en flot sejr over Østrig på 3-1. Dermed kom der tre meget vigtige point på kontoen, og i aften skal yderligere tre hives hjem. Modstanderen er Serbien, et hold som har udspillet sin rolle i turneringen, efter to nederlag i deres første to kampe. Danmark har alt at spille for, og der skal en sejr til for, at sikre at de slutter i top 2 i gruppen. En top 2 placering vil samtidig give Danmark chancen for, at sikre sig en semifinale.

Hos Unibet kan du få odds 2,65 på en dansk sejr med minimum 2 mål. Et godt spil, når der er tale om to hold, med vidt forskellige motivationer i aftenens kamp. Danmark skal vinde, intet mindre kan gøre det for de danske dynamit drenge. Serbien derimod kunne fristes til at behandle kampen som en regulær træningskamp. De har intet at spille for, og ingen mulighed for at gå videre til semifinalerne. Det kan ende med en storsejr til Danmark!

 

Derfor vinder Danmark med minimum 2 mål

Lad os først se på dagens modstander Serbien. De gav alt hvad den kunne trække i første kamp, hvor de dog måtte se sig slået af Østrig med 0-2. I deres næste kamp ventede mægtige Tyskland, og uden at skulle fornærme nogen, var klasseforskellen massiv. Tyskerne maste serberne helt ud af banen, og et slutresultat på hele 6-1 taler da også sit tydelige sprog. Serbien blev overmatchet, og måske mistede spillerne modet og lysten til overhovedet, at spille endnu en for dem, ligegyldig sidste kamp mod Danmark.

Til stor kontrast for serbernes skæbne, står Danmark på modsatte banehalvdel. Danmark kom flot igen efter nederlaget til Tyskland, og fik vist at bredden på holdet er rigtig god. Især venstrebacken Joakim Mæhle fik sat et præg på den danske sejr. To mål af en venstreback er ikke hverdagskost i forboldverden, men hans tydelige skuffelse over ikke, at være i startopstillingen imod Tyskland. Blev vendt til et sandt raseri af fodboldkunnen, Mæhle var her der og alle vegne.

Andreas Skov Olsen banker efterhånden også på til den danske startopstilling. Han havde et flot indhop imod Østrig. Med både et mål, samt en assist fik han vist, at de flotte takter fra den danske Superliga, er bragt med ind på landsholdet. Jacob Bruun Larsen og Robert Skov viste også deres kvaliteter. Der kan spekuleres i, at Serbien vil komme med et modløst landshold ind til aftenens kamp. Danmark har sandsynligvis brug for en sejr, på minimum 3 mål efter lørdagens kampe. Danmark kan gå målamok i jagt på semifinalen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder over Serbien med minimum 2 mål ved U21 EM, til odds 2,65 hos Unibet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+