Kamp: St. Louis Blues vs Boston Bruins

Spilforslag: Boston Bruins vinder

Odds: 2,76

Units: 2/5

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Dette års Stanley Cup finale har allerede budt på fem utrolige kampe. Boston Bruins startede stærkt ud og kom foran 2-1 i serien. St. Louis Blues har dog i de sidste to kampe, virkelig vist deres vilje til, at vinde det eftertragtede trofæ. Blues har med to sejre, bragt sig foran 3-2 i serien, og spiller på hjemmebane i kamp seks.

Til trods for hjemmebanefordel og mulighed for, at afgøre finalen i kamp. Tror vi på at Boston viser format, og bringer denne fantastisk spændende serie, ud i en syvende og afgørende kamp. Unibet har i skrivende stund, et flot odds på Boston som vinder af kampen, til hele 2,76. Og i en serie der har budt på hele 3 udesejre, tror vi igen det sker søndag nat, når Boston vinder kamp seks!

Derfor vinder Boston Bruins

Boston burde være et bedre hold, end hvad serien antyder. Hvis vi ser på kampe fører Blues med 3-2, men klassen ved Bruins mandskab kan ikke fornægte sig. Med stjerner som Marchand, Bergeron, Pastrnak, Krug og målvogteren Rask. Har Boston et klassemandskab, og i en kamp seks med alt at vinde. Vil Boston utvivlsomt komme med hele arsenalet, for at få den serie afgørende syvende kamp.

Dette betyder slet ikke at Blues har noget dårligt hold, langt fra. Og med spillere som O´Reilly, Schwartz, Tarasenko, Pietrangelo og super kometen på mål Binnington. Vil Blues uden tvivl tro på egne evner til, at afgøre serien på hjemmebanen.

Dykker vi ned i målstatistikken er det dog tydeligt, at Boston har en del mere at komme med. De har i de foreløbige fem kampe lavet hele 16 mål, hvor Blues kun har scoret 13. Medtager vi deres to resultater fra den regulære sæson, ender Boston på utrolige 22 mål, kontra Blues med 17.

Omend disse statistikker ikke kan garantere en Boston sejr. Så skal man bare tage med i sine overvejelser, at når et flertal af kampe bliver afgjort med smalle sejre. Så er det af stor betydning, at man som Boston, kan og vil lave målene. Der efter vores mening, vil bringe denne serie ud i den afgørende kamp.

Vi tipper derfor at de 6 dobbelte Stanley Cup vindere fra Boston Bruins, slår et St. Louis Blues hold. Et Blues hold der vil være ramt af nerver og et enormt pres, for at bringe deres første Stanley Cup trofæ med hjem til et tomt trofæskab.

Odds 2,76 hos Unibet på Boston Bruins kan vise sig, at være dit bedste spil i denne weekend!

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+