Fredag betyder, at weekenden ligger og lurer lige rundt om hjørnet, og der er endda også X Factor-finale i aften! Hos Danske Spil fejrer de det med at give samtlige kunder et 25 kroners frit spil ganske gratis. Alt du skal gøre er at logge ind, trykke på “Min Side”, vælge “Oddset Bonus” og aktivere dit frit spil. Herefter kan du bruge det lige præcis som det passer dig. Vær venligst opmærksom på at det udløber søndag den 14. april klokken 23:59.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan får du 25 kroner ganske gratis

Du skal ikke bruge meget mere end et par minutter på at få din gave fra Danske Spil. Bare følg denne simple guide.

  1. Besøg Danske Spils kampagneside
  2. Log ind/opret en konto
  3. Klik på “Min Side”
  4. Tryk på “Oddset Bonus”
  5. Aktiver dit 25 kroners frit spil

Først og fremmest skal du klikke på linket eller den grønne knap foroven. De sender dig nemlig direkte videre til kampagnesiden hos Danske Spil. Herinde skal du enten logge ind på din eksisterende konto eller oprette en ny, hvis du endnu ikke er kunde. Nye kunder får i øvrigt en velkomstbonus, når de indbetaler penge på siden for første gang. Det kan du læse meget mere om i vores Danske Spil anmeldelse. Herefter vælger du “Min Side” og “Oddset Bonus”. Sidste skridt på vejen er selvfølgelig at aktivere dit 25 kroners frit spil og benytte det på dit foretrukne væddemål. Du kan både bruge det på pre match-væddemål, live bets, singler, akkumulatorkuponer og systemspil. Der er altså frit valg på alle hylder!

For at bruge dit frit spil skal du huske at krydse det af på kuponen, inden du placerer dit spil. Husk i øvrigt også at du ikke får indskuddet tilbage. Det er altså kun nettogevinsten, som du får udbetalt, hvis du vinder.

 

Regler og vilkår hos Danske Spil

Dette tilbud er både tilgængeligt på PC, mobil og tablet, men ikke hos fysiske forhandlere. Det kan kun anvendes en enkelt gang per spiller. Du kan godt spille for mere end de 25 kroner, men så bliver beløbbet fratrukket din saldo. Skulle du vinde, får du nettogevinsten udbetalt. Spiller du eksempelvis 25 kroner til odds 5.00, så får du 100 kroner udbetalt, såfremt din kupon går hjem. Det er ikke muligt at dele dit frit spil ud på flere kuponer. Skulle der opstå problemer, kan du altid kontakte Danske Spil på telefonnummeret 36 37 19 99.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift