VM 2014 er som bekendt i fuld gang, og måske har du misset et enkelt mål eller to fra en af de mange kampen. I nedenstående videoer kan du finde alle mål der er blevet scoret til VM 2014. Der er blevet scoret et hav af flotte mål til VM i Brasilien, og nu kan du altså gense alle målene når du har tid og lyst. Hvad med at gense Hollands 5-1 ydmygelse af Spanien eller Italiens sejr over England.

Brasilien vs Kroatien (3-1)

Se blandt andet Neymars flotte mål til 1-1, der ændrede kampen fra et truende nederlag til en sikker 3-1 sejr over Kroatien i den første kamp ved VM 2014.

Mexico vs Cameroun (1-0)

I turneringens anden kamp ved VM 2014 vandt Mexico en sikker sejr på 1-0 over Cameroun.

Holland vs Spanien (5-1)

I turneringen tredje kamp blev det til en revanche mellem Holland og Spanien som bekendt mødte hinanden i VM finalen for 4 år siden. Spanien fik den bedste start på kampen, men så tog Van Perise og co fat, og gav Spanien en fodboldlektion. Se alle de 6 flotte mål fra kampen mellem Spanien og Holland.

Chile vs Australien (3-1)

Selv om Chilie spillede bedst i første halvleg og længe så ud til at vinde en storsejr over Australien, var det alligevel ved at gå helt galt på Chilie. et afgørende mål til 3-1 blev sat ind i kampens sidste minut.

Colombia vs Grækenland (3-0)

Colombia er taget til VM 2014 uden den helt store stjerne Falcao fra Monaco, men alligevel fik Colombia scoret 3 mål i den første kamp mod Grækenland. Colombia er nu outsidere til at vinde VM 2014 i Brasilien.

Uruguay vs Costra Rica (1-3)

Costa Rica blev spået til at få 0 point og en billet hjem efter de første tre kampe. Costa Rica ville det dog anderledes, og så blev verdensstjernerne fra Uruguay sendt tilbage på hotellet med et nederlag på 1-3. Se alle de flotte VM mål.

England vs Italien (1-2)

Et af de opgør som der blev set mest frem til før VM var opgøret mellen England og Italien. Det blev Italien der trak det længste stå, og kunne fortjent vinde kampen 2-1 på mål af blandt andre Mario Balotelli der gjorde onde ved hans tidligere målmand Joe Hart.