Spilforslag hver dag

Kamp: Bournemouth – Liverpool
Spilforslag: 2
Odds: 1,81
Bookmaker: betsafe

 

Bookmaker is inactive

 

I dag klokken 13:30 skal der spilles Premier League-fodbold på Vitality Stadium, når Eddie Howe og Bournemouth byder Jürgen Klopp og Liverpool op til dans. Værterne imponerende mangt og mange i starten af sæsonen, men de er faldet ned i tabellen efter fire nederlag i fem kampe. Gæsterne er derimod fortsat ubesejrede i ligaen og har brug for en sejr, hvis de vil følge med de engelske mestre fra Manchester City. Umiddelbart burde det være en overkommelig opgave for Merseyside-klubben at snuppe sejren. Særligt fordi Mohamed Salah har fået fornyet tro på tingene.

 

Cherries-krisen kradser

The Cherries har ikke haft en særlig god november eller december måned. Først måtte de sig slået med 1-2 af Manchester United på eget græs, selvom de bragte sig foran. Herefter gik turen til St. James’ Park, hvor de måtte se sig slået med 2-1 af Newcastle United. I det efterfølgende opgør fik de så besøg af Arsenal, og det blev til endnu et 2-1-nederlag. Mod The Citizens i lørdags fik de heller ikke et eneste point ud af deres anstregelser, da de endte med at tabe 3-1 på Etihad Stadium. Selvom de vandt 2-1 over Huddersfield i tirsdags, så tror vi på endnu et nederlag i dag.

The Reds gør det nemlig godt i Premier League, hvor de har snuppet tre sejre på stribe. Først slog de Fulham med 2-0 hjemme på Anfield. Derefter vandt de med 0-3 på Vicarage Road over Watford og i søndags sørgede en scoring i sidste sekund fra Divock Origi for en 1-0-sejr i Merseyside-derbyet mod Everton. Mod Burnley i onsdags på Turf Moor blev det til en 1-3-sejr. Det ville overhovedet ikke undre os, hvis Jürgen Klopps tropper gør det til fem sejre på stribe mod Bournemouth. Mohamed Salah er ikke noget dårligt bud på en matchvinder, da han har fået netmaskerne til at blafre to gange i sine sidste fire Premier League-opgør.

Derfor anbefaler vi at spille på, Liverpool vinder kampen til odds 1,81 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakeren Betsafes logo på sort baggrund