Som de fleste nok har lagt mærke til kan man ikke længere se spansk fodbold i fjernsynet. La Liga-rettighederne er nemlig blevet købt af IMG, og de livestreamer kun via Strive, som koster 79 kroner om måneden. Der har dog været så mange problemer med denne nye streamingtjeneste, at de fleste har fravalgt den. Det kan man også gøre med ro i sindet, da flere og flere bookmakere livestreamer langt størstedelen af kampene fra Spanien.

Blandt andet Unibet som viser opgøret mellem Atletico Madrid og FC Barcelona på lørdag klokken 20:45. Ikke nok med det! De giver endda også et 25 procent profitboost på dit livebet. Du kan spille op til 250 kroner og vinde op til 10.000 kroner ekstra i gevinster.

 

Unibet Livestream La Liga hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan livestreamer du La Liga hos Unibet

For at livestreame La Liga hos Unibet skal du ikke anstrenge dig særlig meget. Rent faktisk kan det forklares i tre simple trin.

  1. Opret konto/log ind hos Unibet
  2. Sørg for der er penge på kontoen
  3. Livestream på livet løs

Du kan få et Atletico Madrid - Barcelona livestream og et profitboost hos Unibet

Først og fremmest skal du selvfølgelig have en bookmakerkonto hos Unibet. Har du endnu ikke oprettet sådan en, kan du rent faktisk få en velkomstbonus på helt op til 1.500 kroner. Når du indsætter penge på siden første gang, så fordobler de således dit første indskud. Alle indbetalinger mellem 80 og 1.500 kroner bliver fordoblet, så der er noget for enhver pengepung. Har du allerede en konto hos dem, så logger du naturligvis bare ind.

Derefter handler det om at have penge på kontoen. Det er nemlig et krav, at der står et symbolsk beløb på din konto, før du kan livestreame. Derudover er det også en rigtig god idé at have penge på kontoen, da du jo kan få et profitboost på 25 procent, hvis du livebetter på kampen. Du skal bare finde et væddemål som giver odds 1,40 eller over og spille op til 250 kroner på den. Hvis dit væddemål går hjem, så bliver din gevinst boostet med 25 procent helt op til 10.000 kroner. Det må siges at være et rigtig godt tilbud!

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Hvad skal jeg bruge mit profitboost på?

Det helt store spørgsmål er selvfølgelig, hvad man skal bruge dette live profitboost på. Umiddelbart virker det som en god idé lige at se kampen an, inden man placerer sit væddemål, men det er bestemt ikke nogen dum idé at spille på målscorere. Eventuelt hvem der scorer først. Her er Antoine Griezmann bedste bud for værterne, mens Lionel Messi naturligvis er oplagt hos gæsterne. Jo længere tid der går uden mål, desto mere stiger oddset også.

Hvis man kan få Griezmann som målscorer til mellem odds tre og fire, er det godkendt. At han scorer første mål skal belønnes med cirka odds seks eller syv. Messi skal derimod give cirka odds 2,5 til at score anytime og omkring odds fem som første målscorer, før der er god værdi i at spille på det. Alt afhængig af hvor lang tid der er spillet.

 

Unibets regler og vilkår

Du kan kun bruge dit live profitboost på opgøret mellem Atletico Madrid og FC Barcelona. Oddset skal være på mindst odds 1,40, før du kan bruge dit profitboost. Der kan maksimalt spilles 250 kroner på kuponen, og du kan maksimalt vinde 10.000 kroner ekstra. Du kan ikke benytte free bets eller din velkomstbonus til at spille for, hvilket vil sige, at du skal spille for dine egne penge. Det er ikke tilladt at bruge cash out-knappen, mens kampen er i gang.

 

Unibet Livestream La Liga hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund