Cashpoint var for et par uger siden ude med 50 kroner gratis til Champions League og Europa League, og nu er de så tilbage med samme tilbud til UEFA Nations League. Både nye og eksisterende kunder kan gøre brug af dette tilbud. Alt du skal gøre er sådan set bare at trykke på den grønne knap, logge ind/oprette en konto og skrive bonuskoden NL50. Nu er du klar til at smide dine 50 free bet-kroner efter et Nations League-væddemål.

 

Cashpoint Modtag dit 50 kroner free bet

Registrer dig og få op til 500 kr. i bonus. Omsæt indbetalingen en gang på en kupon bestående af mindst to kampe med min. odds 1,50 hver. Freebet udbetales i form af 100 kroner pr. uge i op til fem uger afhængigt af indskuddet.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Det bliver ikke meget nemmere

For at få dit 50 kroner free bet hos Cashpoint skal du bare følge disse fire simple trin. Det tager ikke meget mere end et par minutter, og så er du færdig.

  1. Besøg Cashpoints kampagneside
  2. Klik på FÅ BONUS NU
  3. Lav en konto/log ind på din konto og skriv NL50
  4. Dit 50 kroners free bet er klar til brug

Få et 50 kr free bet på CL og EL hos Cashpoint

Har du endnu ikke oprettet en Cashpoint-konto, kan du endda også modtage en velkomstbonus. Den lyder på 100 procent helt op til 1.000 kroner ved din første indbetaling hos dem. Dette tilbud er selvfølgelig udover free bettet på 50 kroner til Nations League. Så længe du indsætter mellem 100 og 1.000 kroner på siden, så bliver dit indskud fordoblet. Indsæt for eksempel 250 kroner og få yderligere 250 kroner at slå dig løs for. Velkomstbonussen skal gennemspilles otte gange til odds 2,00 eller højere. Hvis du har oprettet en bookmakerkonto hos Cashpoint, skal du sådan set bare logge ind og skrive koden NL50. Herefter står free bettet klar til dig.

 

Hvad skal jeg bruge mit free bet på?

Når det kommer til free bets, så handler det selvfølgelig først og fremmest om at bruge dem på en vinderkupon. Derefter handler det naturligvis også om ikke at spilde dem på et alt for lavt odds, så gevinsten er minimal. Her på redaktionen bruger vi meget tid på at undersøge markedet for de bedste fidusser og spilforslag, og nu vil vi komme med et par gode bud på kampene tirsdag den 20. november.

Malta – Færøerne

I bunden af UEFA Nations League finder vi Liga D, hvor blandt andet Malta og Færøerne har hjemme i Gruppe 3. De to mandskaber mødes på Ta’Qali National Stadium hvor en eventuel taber må tage til takke med sidstepladsen. Her føler vi os forholdsvis sikre på, at det bliver malteserne, som slutter sidst i den gruppe. De har ikke vundet en landskamp i mere end halvandet år, og færingene vandt det omvendte opgør med 3-1. En udesejr til Lars Olsen og co. giver i skrivende stund pengene 2,27 gange igen, og det er mere end godkendt.

Sverige – Rusland

Vores svenske naboer tager imod de russiske VM-værter i Gruppe 2 af Liga B. Her er det en direkte duel om førstepladsen, hvilket vil sige en oprykning til det fine selskab. Sverige plejer at spille ekstremt målfattige kampe, og det kunne sagtens blive mere af samme skuffe hjemme på Friends Arena i Stockholm, når Rusland kommer på besøg. Umiddelbart tror vi, at der bliver scoret maksimalt en enkelt gang, og derfor spiller vi på under 1,5 mål. Det giver odds 2,80 i skrivende stund, hvilket er anbefalesværdigt.

Portugal – Polen

Aftenens klart bedste opgør er naturligvis Portugal mod Polen i Gruppe 3 af Liga A. Portugiserne er sikre på oprykning, mens polakkerne er garanteret nedrykning. Derfor giver det også bedst mening at spille på værterne. Også selvom de mangler deres absolut største stjerne; den femdobbelte Ballon d’Or-vinder Cristiano Ronaldo. Portugal vandt med 2-3 over Polen på Stadion Śląski i Chorzów, og hvis de vinder det omvendte opgør, så får du lige pt. odds 1,63. Det er der nogenlunde værdi i at smide en skilling efter.

Disse tre væddemål kan naturligvis også kombineres. I så fald ender du med en tripple til odds 10,36. Det er en gevinst på cirka en plovmand!

 

Cashpoints regler og vilkår

Free bettet gælder fra onsdag den 14. november til og med tirsdag den 20. november. Husk at den korrekte bonuskode er NL50. Dette tilbud gælder for både nye og eksisterende kunder hos Cashpoint. Hvis du vinder på dit free bet, så skal din gevinst gennemspilles én gang på sportsbetting til odds 2,00 eller højere indenfor de næste syv dage.

 

Cashpoint Modtag dit 50 kroner free bet

Registrer dig og få op til 500 kr. i bonus. Omsæt indbetalingen en gang på en kupon bestående af mindst to kampe med min. odds 1,50 hver. Freebet udbetales i form af 100 kroner pr. uge i op til fem uger afhængigt af indskuddet.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

1.000 kroner i velkomstbonus cashpoint