AgerskovBerlin2

Den forsvarende danmarksmester i poker, Rasmus Agerskov, er en af favoritterne til at vinde titlen igen i år.

 

Årets danmarksmesterskab i poker er lige på trapperne, og det sættes i gang på fredag kl. 14:00 i hovedstaden – nærmere betegnet på Casino Copenhagen – hvor turneringen med det voksne buy-in på 16.500 kr. løber af stablen. I fjor var det Rasmus Agerskov som stak af med titlen og mere end en halv million kroner.

Danske Spil er igen klar med odds på DM i Poker, og hvis du kan spotte den kommende danmarksmester kan du få en god tilbagebetaling på dit indskud.

Danske Spil har indtil videre sat odds på 43 spillere til det kommende DM i Poker, og heraf er ni gjort til favoritter. Det drejer sig naturligvis først og fremmest om den forsvarende mester Rasmus Agerskov, som giver pengene 70 gange igen, hvis han kan genvinde mesterskabet, og det samme odds får du på en række rutinerede pokerhajer som Simon “Ministerborg” Ravnsbæk, Frederik Brink, Martin “Skrigepas” Hansen, Jacob “Sasuke” Rasmussen, Jannick “Bajawa” Wrang, Mads “Moumaife” Smith Hansen, Casper Toft og Henrik “walth” Hecklen.

Lige efter dem finder vi prominente pokernavne som Alexander “AlexKP” Petersen, Lasse Frost, Allan “sifosis” Bække, Thor Drexel, “Michael “Filurn” Bech, Morten “VM” Mortensen, Martin Tønnesen og 2011 online verdensmesteren Thomas “Kalle” Pedersen der alle giver pengene 75 gange retur for en sejr.

Men det vrimler med gode pokerspillere i feltet, og titlen kan såmænd ligeså godt ryge til en af de mange hårde online grinders, som også stiller til start i turneringen. Morten “Skipper-dawn” Lihn og Mads “MadsMP” Pedersen er i skrivende stund blandt de varmeste online turneringsspiller i Danmark, og de giver begge pengene 85 gange igen.

Det er muligt at oddse på mig til DM i næste weekend, så hvis I har lyst til lidt lir – faktisk med en udmærket værdi denne her gang – jamen, så go ahead!”, skriver “MadsMP” på sin Facebook her til morgen. Og god værdi må man sige der er, for en sejr til en af de skrappeste online grinders netop nu vil altså give 8500 kr. tilbage på en spillet hund.

Se alle odds og spil på DM i Poker hos Danske Spil >>

 

Her er Danske Spils Odds på DM i Poker 2014:

dm_poker_odds