Spilforslag hver dag

Kamp: FC Helsingør – Viborg FF
Spilforslag: 2
Odds: 2,60
Bookmaker: DanskeSpil

 

Bookmaker is inactive

 

Det er bund mod top i NordicBetligaen, når Superliga-nedrykkerne fra FC Helsingør tager imod oprykningsaspiranterne fra Viborg FF. Værterne er i forfærdelig form, da de ikke har smagt sejrens sødme siden den 30. september, hvor de formåede at besejre FC Roskilde med 3-0 på hjemmebane. Selvom gæsterne har tabt to opgør på stribe, så topper de stadig tabellen og kan med en sejr tage et stort skridt imod at overvintre på førstepladsen. Den mission tror vi de lykkedes med, da cheftræner Steffen Højer helt sikkert har talt med store bogstaver efter Lyngby-kampen.

 

Viborg er pisket til sejr

Hjemmeholdet ligger lunt i svinget til at rykke ned for anden sæson i streg. Sølle 16 point har de formået at skrabe sammen efter de første 16 opgør i NordicBet Ligaen. Dem har de fået via tre sejre, syv uafgjorte og seks nederlag med en samlet målscore på 16-19. Selvom Danmarks næstbedste liga er totalt tæt, så skal der snart nogle sejre på bordet, hvis ikke de vil overvintre under den faretruende nedrykningsstreg. Det bliver dog næppe i dag, at de kommer tilbage på sejrssporet.

Udeholdet har nemlig taget næsten to point i snit indtil videre. Hvis de kan vinde i aften, vil der rent faktisk være hele fem point ned til Silkeborg IF på andenpladsen. Efter et 3-1 nederlag på fremmed græs til FC Roskilde efterfulgt af et 0-1-nederlag på eget græs til Lyngby BK er det på tide med en succesoplevelse, og vi kan sagtens se, at det skulle være i aften den kommer. Når aftenens kamp er færdigspillet, resterer der således blot to spillerunder inden vinterpausen, så spillerne fra domkirkebyen vil komme ud til dette opgør med ild i øjnene. En sejr er påkrævet hvis de vil drømme om en tilværelse i landets bedste række, og den tror vi på, at de får.

Derfor anbefaler vi at spille på, Viborg FF vinder kampen til odds 2,60 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift