Spilforslag hver dag

Kamp: Hobro IK vs. FC Nordsjælland
Spilforslag: 2
Odds: 1,90
Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

Superligaens bundprop fra Hobro IK har desperat brug for både point og et clean sheet, da de kun har formået at skrabe sølle seks point sammen i de første elleve kamp, mens det endnu ikke er lykkedes dem at holde buret rent. FC Nordsjælland er derimod kravlet tilbage i top seks efter deres flotte 4-1-sejr over SønderjyskE på hjemmebane i mandags. Hvis de gerne vil forblive der, så skal de også være i stand til at slå Superligaens klart formsvageste hold, der ikke har vundet en ligakamp i snart to måneder.

 

Horrible Hobro

Hobrogenserne ligner for alvor et mandskab, som sagtens kan ende med at tage den tunge tur ned i NordicBet Ligaen efter denne sæson. Siden ansættelsen af Allan Kuhn i sommers er det således blot blevet til en enkelt sejre, tre uafgjorte og hele syv nederlag med en samlet målscore på 11-29. Der bliver altså kun scoret et enkelt mål per kamp, mens de lukker næsten tre ind i den anden ende. I deres sidste to kampe mod AaB og FC Nordsjælland har de endda indkasseret hele ti mål imod.

Farumgenserne har haft en svingende sæsonstart, men det skyldes også alle deres europæiske kampe. De burde dog have nok kvalitet og talent i truppen til at snuppe en top seks-placering efter de første 26 runder. Skal den mission lykkedes, så skal de også snart vinde to Superliga-kampe i træk, hvilket de endnu ikke har prøvet. Vi sætter vores lid til, at de slår Hobro i overbevisende stil, da deres defensiv simpelthen er så skidt kørende. Kasper Hjulmands hurtige og tekniske spillere burde kunne få netmaskerne til at blafre et par gange. Det er med al sandsynlighed nok til at vinde komfortabelt.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC Nordsjælland vinder kampen til odds 1,90 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund