Live stream Khabib vs. McGregor

Der er ikke den store tvivl om, at den største sportsbegivenhed i oktober måned er Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor. Kampen har været længe ventet, da de to fightere har prøvet at provokere hinanden til at kæmpe i årevis, men nu sker det så endelig. Natten mellem lørdag den 6. oktober og søndag den 7. oktober løber UFC 229 af stablen, og du kan se MMA til den lyse morgen, hvis du har et ViaPlay Sport-abonnement. Det koster 289 kroner for én måned. På denne side kan du læse meget mere om live stream Khabib vs. McGregor.

Live stream Khabib vs. McGregor på ViaPlay

Normalt ville så stor en begivenhed have været pay-per-view, men i denne omgang er vi yderst heldige, da ViaPlay har valgt at inkludere UFC 229 i deres helt almindelige sportspakke. Det betyder altså, at hvis du allerede har et ViaPlay Sport-abonnement, så kan du principielt få et Khabib vs. McGregor live stream gratis. Der er optakt allerede fra klokken 21:00. Det store show starter lidt over midnat. Vælger du de danske kommentatorer, så vil du blive guidet igennem prelims af Mark O. Madsen og Christian Thelin. Main card bliver kommenteret af Christian Colombo og Mads Jørgensen. Vil du derimod hellere se showet med engelske kommentatorer, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Nedenfor kan du se den officielle udmelding fra ViaPlay omkring inkluderingen af Khabib vs. McGregor i deres sportspakke.

Sådan opretter du en konto hos ViaPlay

Har du endnu ikke prøvet at have et sportsabonnement hos ViaPlay, så synes vi helt klart, at du skal give det et forsøg. Udover UFC 229 får du nemlig adgang til blandt andet Superligaen, Premier League, Champions League, NFL samt en masse serier. Der er altså tale om den hellige gral for en ægte sportsentusiast. Du kommer således aldrig til at mangle kampe eller begivenheder, hvis du er kunde hos dem. Som skrevet før koster det 289 kroner om måneden. Det er endda virkelig nemt at oprette en konto. Bare følg disse fire simple trin.

  1. Gå til ViaPlay.dk
  2. Tryk på “Prøv ViaPlay” i menuen øverst på skærmen
  3. Vælg deres sportspakke til 289 kroner om måneden
  4. Udfyld dine personlige oplysninger eller opret konto med Facebook

Vores links og grønne knapper sender dig direkte videre til ViaPlay. Derinde finder du en topmenu, hvor der blandt andet står “Prøv ViaPlay”. Når du har trykket der, kommer der en side med to valg op. Enten kan du prøve deres almindelig pakke i to uger, men den giver ikke adgang til sport, så det kan ikke bruges til at få et Khabib vs. McGregor live stream. Derfor skal du vælge deres sportspakke ved at trykke på den grønne knap, hvor der står “Læs mere og køb”. Nu bliver du igen præsenteret for to valg. Den almindelige sportspakke til 289 kroner om måneden eller totalpakken til 319 kroner om måneden. Den eneste forskel på disse to er, at sidstnævnte har film inkluderet. Der er altså ingen grund til at tage den, hvis du kan nøjes med at se sport. Tryk på “Køb ViaPlay Sport”-knappen, og så er du næsten færdig.

Sidste skridt er at udfylde dine personlige oplysninger. Det vil sige e-mailadresse, kodeord, fornavn og efternavn. Du kan også importere det direkte fra Facebook. Bekræft at du er mindst 18 år og godkend deres aftalevilkår, privatlivspolitik og cookie policy, og så er der kun betalingen tilbage. Hvis du ikke vil forlænge dit abonnement efter den første måned, så tager det ikke meget mere end ét minut. Bare klik på dit brugernavn i øverste højre hjørne og opsig abonnementet.

Odds på Khabib vs. McGregor

Vil du tilføje lidt ekstra spænding til dette brag af en kamp, så er det selvfølgeligt muligt at placere et odds på Khabib vs. McGregor. Hos bookmakeren bet365 har de gjort Khabib til forhåndsfavorit, mens McGregor betegnes som underdog. Grunden til dette er selvfølgelig, at Khabib har været i ringen 26 gange og vundet dem allesammen. Han er altså forsat ubesejret. Derudover er russeren et bæst på gulvet, så hvis det ikke bliver en regulær boksekamp, så er han helt klart på hjemmebane. Man skal selvfølgelig også huske på, at McGregor sidst satte sine fødder i en oktagon for snart to år siden. Ireren er altså nok en smule rusten, og det skal han have banket af i kampens begyndelse.

Vi anbefaler dog et lidt andet odds. Efter vores bedste overbevisning er der nemlig ganske god værdi i at spille på, kampen kommer til at vare mindst fire omgange. Ingen af de to duellanter kan tåle at tabe, og de vil kæmpe til blodet sprøjte for at vinde. Selvom kampen nok ikke går fuld tid, så er der stor sandsynlighed for, at vi får en fjerde runde at se. Derfor anbefaler vi at spille på over 3,5 omgange hos bet365.

bet365 Odds på Khabib vs. McGregor hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.