VM i Brasilien banker på døren, og vi skal snart igang med en fodboldfest ved VM 2014 som starter torsdag d. 12 juni, når værterne fra Brasilien tager imod Kroation i åbningskampen, og fodboldfestivitasen slutter med finalen søndag d. 13 juli.

Der venter med andre ord en god måned med fodbold i absolut verdensklasse, men som de fleste nok ved, lykkedes det desværre ikke for Danmark at spille sig til en plads i det fornemme selskab.

Vi kan derfor ikke glæde os til at se de danske drenge i aktion under VM 2014 i sambaens hjemland, men mon ikke du alligevel har din personlige favorit blandt de 32 nationer, som skal dyste om VM-trofæet i Brasilien?

Uanset hvilket land (eller lande) du har spillet på som vinder af verdensmesterskabet i fodbold anno 2014, kan du finde deres respektive VM 2014 kampprogram herunder.

bet365 Fådebedsteoddspå V M2014hos Bet365her

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

VM 2014 kampprogrammet

Alle spilletidspunkter i VM 2014 programmet herunder er dansk tid.

Indlæser…

VMs store opgør – tid og sted

Hvert 4 år skal vi på den igen. Den står på verdensmesterskaberne i fodbold,  og for nogen er det selve højdepunktet på året. For andre kunne det ikke være mere ligegyldigt at 22 mand sparker rundt til en bold, men for os der elsker fodbold er VM det ypperste.

Med kampprogrammet klar til VM 2014 i Brasilien, er det også blevet tid til at kaste et blik på nogen af de spændende opgør vi kan se frem til i de indledende grupper.

Den første store kamp er naturligvis åbningskampen som bliver spillet torsdag d. 12 juni 2014. Det første kamp til VM 2014 bliver spillet mellem Brasilien og Kroatien på Corinthians Arena klokken 22.00 dansk tid. Her skal de store favoritter for alvor skyde VM 2014 i gang, og Brasilien er da også store favoritter.

Det næste store opgør skal vi ikke vente lang tid på, for fredag d. 13 juni klokken 21.00 mødes de forsvarende verdensmestre Spanien de forsvarende vice-verdensmestre Holland i den første kamp i gruppe B. Kampen bliver som sagt spillet klokken 21.00 fredag aften, hvilket er guf for de danske seere. Spanien vs Holland er absolut en af de mest seværdige kampe ved denne VM. Kampen bliver spillet på Arena Fonte Nova.

Når lørdag bliver til søndag d. 15 juni venter der endnu et fantastisk opgør mellem England og Italien. Kampen starter sent, men det er lørdag og derfor ikke den store katastrofe. England og Italien har spillet flere fantastiske opgør ved diverse slutrunder, og mon ikke det endnu engang kommer til at slå gnister ved dette VM. Kampen bliver spillet på Amazonia Arena.

Dagen efter mandag d. 16 juni kan vi så se frem til Ronaldo mod de Tyske verdensstjerner. Her mødes Tyskland og Portugal i klokken 18.00 på Fonte Noca Arena, og sikrer at vi endnu engang får serveret en af de helt store kampe ved et VM. Kan Tysklands mange stjerner overvinde Ronaldo og co?

Der er flere spændende kampe i VM programmet 2014, men der er ingen tvivl om at mange af de store VM hold møder hinanden i den første runde.

VM Programmet med Brasilianske tider

Her på odds.dk skriver vi danske nyheder til danske besøgende, og derfor har vi valgt at vise jer VM programmet med danske tider. Det gør det lettere for jer når I skal finde ud af hvornår de enkelte kampe bliver vist i Danmark. Men hvad nu hvis man er i Brasilien, hvornår er det så kampene bliver spillet.

Brasilien er 5 timer efter Danmark, så når en kamp starter klokken 22.00 i Danmark, så er klokken altså 17.00 i Brasilien.

I Brasilien er det godt nok vinter, men flere steder i Brasilien er man så tæt på ækvator, at det ikke spille nogen rolle om det er vinter eller sommer. Derfor ville det være det rene selvmord at spille VM kampe alt for tidligt i de områder der ligger tæt på ækvator.

VM Finalen 2014 i fodbold

I år bliver VM finalen i fodbold 2014 spillet søndag d. 13 juli klokken 21.00 dansk tid. Finalen bliver på Estadio Jornalista Mario Filho Maracana i Rio De Janeiro foran 96.000 tilskuere. VM programmet er lagt således at de Europæiske tv-seere har fået de optimale forhold forud for kampen.

Kampen bliver som sagt spillet klokken 21.00 dansk tid, og det er samme tid som de fleste af de store kampe rundt om i Europa normalt bliver spillet. Spillerne skal dog forholde sig til at de skal spille en finale klokken 16.00 lokal tid, men mon ikke også at de kan nå at være friske til den tid.

Vejret i Rio på det tid på året er ca det samme som i Danmark, med 25 grader om dagen og 18 grader om natten. Der er altså ikke tale om absurd varmt vejr som man tidligere har set det til VM.