Kampagne logo fra bookmakeren Unibets konkurrence ved navn VM Jackpot

VM i fodbold er endelig skudt igang. Udover muligheden for at se verdensklasse fodbold i fjernsynet hver eneste dag giver det dig også muligheden for at vinde præmier for vanvittige ti millioner kroner hos bookmakeren Unibet. Alt du skal gøre er at oddse på VM’s kampe, hvorefter du optjener lodder til den jackpot-lodtrækning, der starter efter kampen. Ved alle kampene i gruppespillet er der 100.000 kroner på højkant, og den pulje vokser i takt med, at turneringen skrider frem til 1.500.000 kroner i finalen.

 

Unibet Deltag i konkurrencen her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan vinder du en VM jackpot

For at kæmpe med om jackpotten, skal du følge tre simple trin:

  1. Odds mindst 50 kr. på kampene
  2. Få lod til kampens jackpot og finalens jackpot
  3. Kryds fingre og vind

Det kræver ingen tilmelding at være med i Unibets store VM jackpot konkurrence. Du skal simpelthen bare spille løs på slutrunden, akkurat som normalt, og så har du altså den ekstra gulerod, at du kan vinde enorme jackpots.

Du får et lod, hver gang du spiller 50 kroner, og der er ingen begrænsninger på lodder. Hvis du kombinerer flere VM-spil på samme kupon, får du et lod til hver kamps jackpot samt et lod til finalen. Kombinerer du for eksempel kamp et og to, får du i alt tre lodder: et til kamp en, et til kamp 2 og et til finalen. Du optjener også lodder til finalelodtrækningen ved at spille over 50 kroner på spil, der ikke er forbundet til en bestemt kamp som for eksempel vinderspil.

Efter hver kamp offentliggøres der i alt ti vindere. Du behøver ikke ramme rigtig på dine spil for at optjene lodder.

 

Så mange penge kan du vinde

Der skal i alt findes ti vindere ved hver kamp, og de deler præmiepuljen ligeligt mellem sig. I takt med at turneringen skrider frem, vokser præmiepuljen per kamp.

Præmiepulje ved Unibet VM Jackpot per kamp

Stadie i turneringen Præmiesum pr. kamp Præmie pr. vinder
Gruppespillet 100.000 kr. 10.000 kr.
Ottendedelsfinalerne 150.000 kr. 15.000 kr.
Kvartfinalerne 300.000 kr. 30.000 kr.
Semifinalerne 400.000 kr. 40.000 kr.
Bronzekampen 300.000 kr. 30.000 kr.
Finalen 1.500.000 kr. 150.000 kr.

 

Du får lodder uanset, hvilke typer spil du spiller. Det kan være spillerspecials, over/under, 1X2 eller noget helt fjerde. Alle markeder tæller med, og det gælder både prematch og livebets. Det gør heller ingen forskel om du spiller på mobil, tablet eller computer.  Du har endda mulighed for at cashe ud og samtidig få lodder. Dermed skal du simpelthen bare spille som du normalt ville gøre.

 

Ikke spiller? Få 1.500 kr. i Unibet bonus

VM Jackpot konkurrencen fra Unibet er den allerbedste VM-konkurrence fra danske bookmakers. Unibet er samtidig en fremragende bookmaker og et oplagt sted at sætte sine VM odds, så det gælder selvfølgelig om at få en konto her. Som ny spiller hos Unibet, kan du få op til hele 1.500 kroner i odds bonus, når du opretter sig og sætter penge ind. Unibet fordobler simpelthen dit første indskud, så du får ekstra mange penge at spille for.

Med så stor en bonus kan du oddse løs på VM og optjene massevis af lodder til Jackpot konkurrencen.

Få din Unibet bonus her

 

Konkurrencens regler og vilkår

Der er ingen slinger i valsen eller skjulte paragraffer i Unibets VM-konkurrence. Alle spil tæller og der er ingen krav om minimumsodds eller lignende. Hver gang du spiller 50 kroner på en VM-kamp, får du et lod til kampens lodtrækning samt finale-lodtrækningen. Kombinerer du spil på flere forskellige kampe, optjener du lodder til alle kampene så længe, du spiller mindst 50 kroner. VM-vinderspil på mindst 50 kroner giver et lod til finalelodtrækningen. Både live- og prematch spil tæller med i denne kampagne, og det er tilladt at cashe out.

Man kan maksimalt vinde en præmie per kamp. Det kan dog godt lade sig gøre at vinde flere præmier i løbet af turneringen, hvis man er rigtig heldig.

 

Unibet Deltag i konkurrencen her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund