260x154_unibet-pokerOnsdag d. 02 april 2014 bliver første runde af 1/8 finalerne i Champions League afviklet. I det ene opgør møders PSG og Chelsea, og man vil nok mene at Chelsea gik en sikker sejr i møde. Det er dog ikke sådan det forholder sig hos Unibet, hvor hele 68% af de danske spillere har spillet på, at PSG hiver sejren hjem i morgen.

De danske spillere har spillet en PSG sejr ned i 2.00, hvilket må siges at være et lavt odds, selv med tanke på at de er på hjemmebane. At PSG nu kan spilles til odds 2.00 betyder så også, at du lige nu kan spille på at Chelsea vinder kampen i morgen og få hele odds 4.10.

På nuværende tidspunkt er det blot 22% af de danske spillere der har gjort det. Skulle kampen ende uafgjort kan du lige nu hente odds 3.30. Det har 10% af de danske spillerne spillet på.

Det er dog ikke kun 1×2 du kan spille på hos Unibet onsdag d. 02 april. Du kan spille på helt op til 140 forskellige spil inden kampen går igang, og så kan du naturligvis spille live på kampen.

 

Gå til Unibet for at spille på PSG vs Chelsea her – >

 

Et af de udfald du blandt andet kan spille på er fx handicap. Du kan blandt andet spille på, at PSG starter kampen med at være foran med ét mål. Gør du det, så kan du hente hele odds 9.50 hvis Chelsea vinder kampen.

På samme måde kan du spille på, at PSG går amok i kampen og vinder med 4 eller flere mål til svimlende odds 20.00. Det vil med en indsats på 100 kroner altså give dig hele 2.000 kroner igen hvis PSG kan gøre det rigtig onde ved Chelsea i den første runde af 1/8 finalerne i Champions League.

Husk at du som ny kunde hos Unibet kan få helt op til 1.000 kroner i velkomstbonus. Unibet har dansk licens, og det betyder at alle dine gevinster er skattefrie. Det gælder også for alle de bonusser du benytter dig af hos Unibet.

Kan du bedst lide at oddse på din mobil, så kan du naturligvis også oddse når du er på farten. Hos Unibet kan du både oprette en konto, placere dit bet og spille livebetting, alt sammen fra din mobil eller tablet. Bemærk også, at der ikke er noget krav om at du skal logge ind med NemID når du oddser på din mobil og tablet hos Unibet.

På toppen af alt det her får du endda 100 kroner i freebet første gang at du benytter Unibet på din mobil. Så hvad venter du på?

 

Opret din Unibet konto her og få 1.000 kroner i bonus