I dag er det fredag. Det betyder, at én af de seks deltagere i X-Factor 2018 skal sendes hjem. I sidste uge var det Thomas Blachman som måtte vinke farvel til en af sine tre grupper. Det kunne sagtens være ham, der igen må sige farvel til en deltager. Den helt store favorit til at ryge ud hos bookmakeren Danske Spil er nemlig gruppen Sol & Christian. Det hænger nok sammen med, at de i sidste uges show havnede i farezonen, fordi de fik færrest stemmer af TV-seerne hjemme i stuerne. Blachman endte dog med at give dem endnu en chance, men så heldige er de nok ikke igen på fredag, hvis de havner i den frygtede farezone.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan gik det i fredags

Som skrevet før så var Thomas Blachman som selv måtte sende en af sine grupper hjem i fredags. Udover Sol & Christian var det nemlige det århusianske ægtepar Anne Mette & Tomas som fik færrest stemmer, hvilket betød, at de to grupper måtte synge for deres liv. Her gjorde Sol & Christian det en smule bedre end Anne Mette & Tomas. Det århusianske ægtepar var da også Danske Spils favorit til at blive sendt hjem, så det kom ikke som den store overraskelse, at de måtte pakke deres tasker. Det var nemlig anden uge i træk, at de havnede i farezonen, og det er aldrig en god idé at skulle synge for sit liv. Til syvende og sidst sagde Blachman således til det århusianske ægtepar, inden de blev sendt hjem:

– Vi har haft et fantastisk samarbejde. Jeg har sindssygt stor respekt for jeres evne til at arbejde sammen på trods af, I er gift. I er så stor en fornøjelse og sindssygt skarpe.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Sådan går det i aften

I aften skal seks så skæres ned til fem. Danske Spil er ikke i tvivl om, hvem de tror, der må lade livet. Der er nemlig kun odds 1,30 på, Sol & Christian må sige farvel og tak. Hvis de endnu en gang havner i farezonen, skal de nok ikke regne med at blive reddet på et hængende hår. Thomas Blachman har dog lagt en plan, så det ikke kommer til at ske. Sanne Salomonsen sagde til ham i sidste uge, at han burde overveje en mindre dunkel stil og i stedet for vælge noget lysere. Det afviser han dog kommer til at ske. Blachman udtalte sig sådan her efter fredagens program:

– Jeg skal overveje noget med at få nogle registre til at fungere på en anden måde.

Vi tror dog på Danske Spil, og at Sol & Christians dystre stil kommer til at koste dem dyrt på fredag. Vi synes, at Thomas Blachman skulle have lyttet til Sanne Salomonsen og prøvet at få sin gruppe til at synge noget mere opløftende musik. Det ville nemlig give dem en bedre chance for at hente nok stemmer fra TV-seerne til ikke at ende i farezonen for anden uge i træk.

 

Odds på hvem der bliver sendt hjem

Man skal dog aldrig sige aldrig, når det kommer til X-Factor odds. Alting kan som bekendt ske, så snart musikken spiller. Hvis man ikke tror på, at det bliver Sol & Christian som må pakke deres tasker og tage den tunge tur hjem, så kan man endda lave en ganske god sum penge. Danske Spil har nemlig rimelig høje odds på, at det er en af de andre deltagere, som bliver sendt hjem. Vi har samlet en liste over samtlige odds på alle deltagerne nedenfor:

Hvem stemmes ud den 16. marts?

Sol og Christian 1,25 Vita 5,50
Sigmund 8,50 Rasmus 22,00
Jamie Talbot 30,00 Place on Earth 35,00

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil mener altså, at der skal et mindre mirakel til, før Sol & Christian redder livet og får nok stemmer af TV-seerne til ikke at have i farezonen. Hvis de får færrest stemmer, så er der heller ikke den store tvivl om, at de må sige farvel og tak. Det er nemlig ekstremt sjældent, at en deltager havner der to uger i træk og stadig er med i programmet.

 

Odds på hvem der vinder X-Factor

Da der som regel ikke er særlig høje odds at hente på, hvem der bliver sendt hjem, så kan man i stedet for smide penge på, hvem der ender med at vinde X-Factor i år. Det er både sjovere, da det er et langtidsvæddemål, og så er det sværere at forudse, da alt kan ske i X-Factor og ingen burde føle sig sikre. Der er dog stadig to store forhåndsfavoritter til at løbe med sejren, og det er gruppen Place on Earth samt den voksne solist Jamie Talbot. Nedenfor har vi samlet en liste over alle vinderoddsene hos Danske Spil.

Hvem vinder X-Factor?

Place on Earth 2,75 Rasmus 5,00
Jamie Talbot 3,00 Vita 8,00
Sigmund 6,00 Sol og Christian 30,00

 

Bookmaker is inactive