X Factor betting

Fredag den 23. februar er det tid til årets første X Factor-liveshow. Efter en række intense auditions og bootcamps har de tre dommere nu valgt deres deltagere. Som sædvanlig er der ni deltagere, seks solister og tre grupper, med i X Factor, og over de næste måneder, skal de kæmpe om danskernes og dommernes gunst. Årets sæson af X Factor bliver den sidste på DR1, og der er lagt op til en interessant omgang. Med X Factor tilbage på skærmen er det naturligvis også oplagt at oddse på showene. Det kan man gøre hos Danske Spil, hvor man ovenikøbet også kan få sig en oddsbonus på hele 500 kroner.

 

Bookmaker is inactive

 

Her er årets deltagere

Som sædvanlig er denne sæsons deltagere delt op i tre forskellige grupper: De unge, de gamle og grupperne. Sanne Salomonsen står for de unge, Remee for de gamle og Thomas Blachman for grupperne.

 

Sanne Salomonsens deltagere

Det er første gang, den danske rockmama er dommer i X Factor. Sanne Salomonsen har været heldig med sine deltagere, og hun har et par stærke deltagere til sin rådighed. Faktisk ser unge-kategorien ud til at være årets stærkeste.

Den mest lovende af de tre er 22-årige Sigmund. Han underviser til daglig i musik, og han har altså allerede masser af erfaring med både at optræde og præstere under pres. Derfor er han også en af favoritterne til at vinde konkurrencen.

Det samme kan man sige om 17-årige Vita fra Aalborg. Hun kan både synge og spille guitar, og hun har en charmerende personlighed. Hun er ydermere typen, der kan skaffe stor opbakning fra seerne.

Den sidste af de tre unge er 15-årige Oliver. Han virker som en sympatisk fyr, og han har gode muligheder for at udvikle sig i løbet af konkurrencen. Det er vigtigt under X Factor, hvor seerne og dommerne vil se deltagerne forbedre sig fra show til show. Det taler dog imod Oliver, at han ikke har den store erfaring med at optræde og, at han mangler en del rent sangteknisk, da han aldrig har fået ordentlig træning før.

 

Remees deltagere

Fire gange tidligere har Remee vundet X Factor, men denne gang får han det sværere. Voksen-kategorien, med deltagere på 23 år eller derover, er nemlig ikke helt så stærk som tidligere. Dermed skal Remee også arbejde ekstra hårdt med at guide og forbedre sine deltagere, hvis han vil hive en femte sejr hjem. Dette bør han dog også sagtens kunne. Remee er uden tvivl den bedste af de tre dommere, og det er ikke uden grund, at Remees deltagere har vundet de seneste tre udgaver af X Factor.

På forhånd ligner 27-årige Rasmus den bedste af de tre voksne deltagere. Han har efterhånden sunget i årevis, og han har en fandenivolskhed, der kan bære ham langt.

Det samme kan man sige om 29-årige Jamie Talbot. Han er ligeledes en yderst lovende musiker, med en rigtig god sangstemme.

Den sidste af de voksne er aarhusianske Anja Nynne. Den 27-årige stewardesse er inspireret af folk som Adele og Sam Smith. Hun har dog haft en ti-årig pause fra sangen, så hun er ikke just i træning, omend hun naturligvis har givet den gas i de seneste måneder.

 

Thomas Blachmans deltagere

Thomas Blachman har fået den svære opgave af guide grupperne. Det er på mange måder en utaknemmelig opgave, da grupperne har sværere ved at skinne på samme måde som de enkelte deltagere. Personlighed spiller ligeledes en stor rolle i X Factor, og den er også svær at få frem i en gruppe. Derfor er der også kun to grupper, der tidligere har vundet.  Dette bør man huske, når man ser på odds på X Factor.

Blachman råder dog over et par dygtige musikere, og grupperne må bestemt ikke afskrives.

Det er især gruppen Place on Earth, der skiller sig ud. De er allerede yderst populære, og de er ydermere vanvittig dygtige. Bandet, der blev sammensat af Blachman, består af 17-årige Mille, 21-årige Andreas og 19-årige Kathrine. At de ikke kendte hinanden før X Factor, og derfor først for nylig er blevet en gruppe, skaber dog formentlig nogle samarbejdsproblemer.

Sol & Christian har det samme problem. Blachman sammensatte gruppen, der består af 15-årige Sol og 17-årige Christian, da han mente, at de passede godt sammen. De to synger begge fremragende, og de lader til at gå godt i spænd med hinanden. Derudover har de en ungdommelig charme, der kan skaffe popularitet blandt TV-seerne.

Den sidste gruppe er Anne Mette og Tomas. I modsætning til de to andre grupper var den sammensat på forhånd. Den består nemlig af ægteparret Anne Mette og Tomas, der er sammen i både kærlighed, forretning og musik. De har nemlig en virksomhed sammen, og nu har de altså slået pjalterne sammen musikalsk og dannet et band. Deres folkelige stil kan især appellere til det ældre publikum, men de ser ud til at få det svært.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Odds på X Factor

Det er efterhånden blevet rigtig populært at oddse på X Factor, og det er bestemt ikke uden grund. Det gør aftenen endnu sjovere og mere spændende, hvis man har lidt penge på højkant. Samtidig er det selvfølgelig en god start på weekenden, hvis man kan vinde nogle penge på fredagens show.

Man kan oddse på X Factor hos mange forskellige bookmakere. Der er dog visse, der er bedre end andre. Den bedste er Danske Spil. Det er Danmarks ældste spiludbyder, og den ved, hvad danskerne kan lide at oddse på. Derfor finder man her en masse forskellige spil på TV-begivenheder som X Factor og Vild med dans samt høje odds.

De fleste kender formentlig Danske Spil fra supermarkederne, men det er endnu bedre at oddse på X Factor på nettet. Her er det for det første bekvemt, da man kan oddse direkte fra sin computer, mobil eller tablet. Dermed behøver man ikke bevæge sig ud i det danske vintervejr for at spille.

Samtidig kan man få en stor oddsbonus på 500 kroner. Denne får man ved at oprette en konto hos Danske Spil og indsætte mindst 500 kroner. Derefter kan man så gå i gang med at oddse på X Factor og meget, meget andet.

Læs, hvordan Danske Spils oddsbonus virker her.

 

Bookmaker is inactive

 

Spilforslag til X Factor

Det er endelig tid til X Factor, og det skal man selvfølgelig oddse på. Det første show er altid svært at spå om, da man ikke ved præcis, hvordan deltagerne reagerer på den første live-optræden på landsdækkende fjernsyn. Alligevel er der dog et par klokkeklare favoritter til både at vinde X Factor og ryge ud.

Hos Danske Spil er der odds 2,50 på, at Anne Mette & Tomas ryger ud. De to får det rigtig svært, da de virker yderst ordinære. Dette gælder både deres sangevner, men også deres evner som underholdere. Samtidig er de oppe mod en række rigtig stærke konkurrenter.

Hos Danske Spil kan man også oddse på, hvilken kategori, der tager den samlede sejr. Her er der odds 1,80 på, at de unge vinder, hvilket er fremragende. Især Vita og Sigmund ser fremragende ud, og de bør gå rigtig langt. Oliver er lidt mere en dark horse, men han kan også sagtens overraske.

 

Bookmaker is inactive

 

Odds på X Factor hos Danske Spil