Fredag 9. februar starter vinter-OL 2018 i Pyeongchang, Sydkorea. I alt deltager 17 danske atleter, hvilket er det næsthøjeste antal antal ved et vinter-OL nogensinde. Danmark er repræsenteret med en freestyle skiløber, en langrendsløber, to alpinister, to curlinghold og tre speedskatere. Fanebæren ved åbningsceremonien bliver 20-årige Elena Rigas, der blev europamester i speed skating i 2016. De danske atleter står dog foran en omgang svære lege, og det bliver næppe til en gentagelse af medaljen fra 1998. Hos Danske Spil kan man oddse på, hvordan de danske atleter klarer sig, og bookmakeren er ikke optimistisk. Der er for eksempel odds 1,25 på, at Danmark ikke vinder nogle medaljer overhovedet.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan er Danmarks chancer

Som det kan læses i vores store vinter-OL optakt, får Danmark det svært ved dette OL. De danske atleter har dog alle leveret fine resultater før i tiden, og de er således ikke helt uden chancer.

Danmarks suverænt bedste bud på en medaljevinder er uden tvivl Elena Rigas. Hun er i øjeblikket på femtepladsen på verdensranglisten, og hun er dermed en af outsiderne til en OL-medalje. Rigas har dog aldrig været med til et OL før, så det bliver spændende at se, hvordan hun håndterer opmærksomheden.

Udover Rigas kan man også godt tillade sig at have høje forventninger til det danske herrelandshold i curling. Det er anført af Rasmus Stjerner, og det vandt sølv ved VM i 2016. Tre af holdets fem spillere var med ved OL i Sotji, og det er dermed et rutineret hold. Team Stjernes officielle målsætning er en medalje, og en topplacering bør bestemt være realistisk.

For de resterende danske deltagere virker det næsten umuligt at opnå topresultater.

 

Her er oddsene

Hos Danske Spil kan man både oddse på Danmarks medaljechancer såvel som antallet af topplaceringer.

Vinder Danmark en medalje ved vinter-OL 2018?

Nej 1,25
Ja 3,50

 

Hvor mange top seks placeringer får Danmark ved vinter-OL 2018?

Under 1,5 1,65
Over 1,5 2,10
Under 2,5 1,20
Over 2,5 4,00

 

Få 500 kroner i bonus hos Danske Spil

Har man ikke allerede en konto hos Danske Spil, kan man lige nu få en velkomstbonus på 500 kroner. Alt man skal gøre for at hente den er blot at oprette en konto og indsætte mindst 500 kroner. Herefter smider Danske Spil altså en plovmand oveni puljen, og så kan man ellers gå i gang med at oddse på vinter-OL i Pyeongchang.

 

Bookmaker is inactive

 

danske spil logo