Lørdagens Superligaopgør står mellem sæsonens negative overraskelse, FC Nordsjælland, og sæsonens positive – eller en af dem – overraskelse, FC Midtjylland. Begge hold har enormt potentiale, så lad os se, hvad vi kan få ud af at kigge nærmere på netop det opgør.

FC Nordsjælland har som nævnt været årets fuser. Efter 2.pladsen sidste år (og mesterskabet forrige år), så ligger man nu og roder som nr næstsidst. Man har dog ikke tabt i 3 runder i træk, så måske er man på vej ud af dyndet. En spiller som Joshua John er virkelig nøglespiller i det nordsjællandske i øjeblikket, for der er stadig et stykke vej for at indfri forventningerne i Farum.

Forventningerne er til gengæld så rigeligt indfriet i FC Midtjylland. Spørger man dem direkte om målsætningerne, så er “jysk beskedenhed” en underdrivelse. Ingen vil snakke om mesterskab eller medaljer, men spørger man bookmakerne, så er FC Midtjylland fortsat den store favorit til mesterskabet. 12 kampe inde i sæsonen har man endnu ikke forladt grønsværen som taber, og selvom man har mange uafgjorte på bagen på det seneste, så har man stadig et solidt hul ned til andenpladsen – som mindst lige så overraskende indtages af oprykkerne fra Viborg.

 

Dagens spilforslag
1X = FC Nordsjælland får mindst uafgjort til odds 1.67 hos Bet365
knap_odds_her

 

FC Nordsjælland har sæsonen igennem været ramt af en uendelig lang skadesliste. Det er naturligvis en del af forklaringen på den ubeskriveligt dårlige sæsonstart. Men nu lysner det. Oguzhan Aynaoglu er tilbage i fuldt vigør, og Kasper Lorentzen samt Morten Nordstrand ligner nogle, der kan komme i kamp igen inden længe – dog ikke til dagens opgør. I den anden ende er Søren Christensen røget ud efter en fibersprængning i Aarhus senest. Uffe Bech og Ivan Runje er ligeledes stadig ude. Der er lidt vej endnu for lazarettet i Farum, men det ser bestemt bedre ud end det har gjort.

FC Midtjylland kommer til dagens opgør med 4 uafgjorte kampe i træk. Spørger man truppen, så ser man det som en pointmæssig krise. Så selvom man ikke vil snakke mesterskab eller medaljer, så ser man alligevel internt muligheden som værende til stede. Man har ambitionerne, men vil bare ikke snakke højt om dem. Begge hold kommer i den grad til at gå efter sejren i dag. Et kort kig på skaderne viser, at Eyjolfur Hedinsson ikke når at blive klar til dagens opgør, men til gengæld får man Izunna Uzochukwu tilbage efter karantæne. Sammenlignet med de fleste andre superligahold, så er det meget små problemer, man har i det midtjyske på den front.

De bedste odds på kampen:

FC Nordsjælland: 3.10 hos Bet365
Uafgjort: 3.50 hos Tipico
FC Midtjylland: 2.50 hos Ladbrokes

Kampen vises på TV3 Sport 1, og det er med kick off klokken 17:00.

Dagens spilforslag:

FC Midtjylland er gået lidt pointmæssigt i stå. FC Nordsjælland har haft store skadesproblemer igennem sæsonen, men det er så småt ved at være ovre. Det vil ikke undre, hvis ulvenes første nederlag kommer i dagens opgør. I de to lejre udtaler man enstemmigt, at uafgjort i dag ikke er godt nok, men i virkeligheden vil det være ganske godt for begge mandskaber. Så en ting er, hvad man siger udadtil, og en anden er hvordan det reelt er. Hvis det står uafgjort et stykke ind i anden halvleg, så vil man ikke se nogle af holdene satse for alvor og kampen vil dø lidt ud.

Et spil på krydset er ikke en dum idé, men hvis man tager et blik på odds’ene, så er den bedste værdi formentlig at hente i at spille en halvgardering. Bet365 har ukarakteristik for dem valgt sig at lægge odds’ene en del højere end de andre, og det vælger vi at forsøge at drage fordel af. Vi siger at ulvene fra midtjylland ikke vinder i dag:

FC Nordsjælland-FC Midtjylland (Double Chance): 1X = FC Nordsjælland får mindst uafgjort til odds 1.67 hos Bet365

Statistik – Superligaen:

Hitrate: 17/41 = 41%
Samlet indsats: 41
Samlet resultat: +6.61
Tilbagebetalingsprocent: 116%