AGF tager imod FC Nordsjælland hjemme på Ceres Park & Arena. David Nielsen håber på at få sin første sejr som AGF-træner i fredagskampen, og FCN fik da også gevaldige klø sidst, at de var i Jylland, hvor de mødte Hobro og tabte med hele 4-0. Århusianerne plejer at have et godt tag på holdet fra Farum, så der er mange ting som taler for, at De Hvii’e får point ud af opgøret.

I de seneste fem indbyrdes opgør har AGF vundet tre, mens FCN har vundet én, og den sidste kamp er endt uden vinder. På hjemmebane har århusianerne vundet de sidste to kampe mod FC Nordsjælland. De Hvii’e har dog tabt deres sidste tre hjemmekampe med en samlet målscore på 1-9. Før det slog de Brøndby 2-0 og spillede 0-0 med OB. AGF ligger pt. placeret som nummer ti i Alka Superligaen.

FCN har været rimelig svingende på udebane i denne sæson. De har slået OB, Lyngby og Silkeborg, men tabt til FCM og Hobro. Derudover blev det til 2-2 i Horsens. FC Nordsjælland er lige pt. nummer tre i Alka Superligaen.

Hjemmeholdet er favoritter hos samtlige bookmakere. En AGF-sejr giver odds 2,40 hos bwin, mens en udesejr giver odds 2,85. Et uafgjort resultat giver pengene 3,30 gange igen.

Læs i øvrigt vores anmeldelse af bwin her. 

 

bwin Spil på fredagskampen hos bwin

Indbetal minimum 100 kr. og modtag et backup-væddemål på 100% op til 1.000 kr. | Kun nye spillere | Tabes backup-væddemålet tildeles et freebet svarende til indsatsen op til værdien af den kvalificerende indbetaling | Backup-væddemål udløber 7 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: AGF – FC Nordsjælland

AGF

På trods af et træneskifte har AGF tabt fire ud af deres sidste fem kampe. I søndags tabte århusianerne med hele 4-0 i Parken mod mestrene fra FC København. I den nye cheftræners debut tabte De Hvii’e 0-2 hjemme til Lyngby, efter Dino Mikanović blev udvist i pausen for at skubbe til et par havestole på vej ned i spillertunelen. Den eneste sejr i de sidste fem forsøg kom i Helsingør, hvor AGF vandt med 1-5. Glen Riddersholm blev dog stadig fyret kort efter kampen, og han blev prompte erstattet af den karismatiske skagbo.

AGF må med al sandsynlighed undvære Adama Guira resten af året, da han pådrog sig en meniskskade i Lyngby-kampen. Derudover er målmand Aleksandar Jovanović tvivlsom til opgøret på grund af en knæskade, mens Alexander Juel Andersen har pådraget sig en lyskenskade, og det er derfor heller ikke sikkert, at han kan spille kampen. Selvom århusianerne nedlagde protest over udvisningen, så har Dino Mikanović stadig karantæne på grund af sit sammenstød med de førnævnte havestole.

David Nielsen vil dog ikke male fanden på væggen på trods af nederlag i sine første to kampe.

– Jeg synes ikke, at der er så meget andet at tage med end det, at vi ved, at vi skal være bedre end mod FCK. Jeg har ikke ret lang tid til at lære de her spillere at kende, men trods alt så er det vigtigt at se, hvor meget de kan og vil det, og det er bestemt ikke vilje, der for mig er problemet. Man kan godt vælge at male det hele sort, men sådan som FCK spiller i dag, så skal vi stå tidligt op for at få point med hjem, udtalte cheftræneren til bold.dk efter kampen i Parken.

 

FC Nordsjælland

FCN må undvære både Godsway Donyoh og Mads Mini Pedersen som begge er ude med knæskader. Førstnævnte forventes først tilbage i medio februar, mens sidstnævnte forventes tilbage i primo november. Derudover er Emil Damgaard på vej tilbage fra en korsbåndsskade. Martin Freese har også pådraget sig en korsbåndsskade og forventes først tilbage omkring primo juni.

Andreas Skovgaard fik et rødt kort i Hobro-kampen, og derfor er han naturligvis ude med karantæne.

Udover afklapsningen på 4-0 mod Hobro i søndags, har FC Nordsjælland ikke tabt i deres foregående fire kampe. Tre sejre og en enkelt uafgjort er det blevet til for holdet fra Farum. Kasper Hjulmand er dog bekymret over sin defensiv.

– Vi forsvarede simpelthen for ringe. Især på dødboldene var det ikke godt nok. Det var en rigtig, rigtig dårlig dag på kontoret. Jeg havde åbenbart lavet dårlige dispositioner, sagde cheftræneren til bold.dk efter Hobro-kampen.

 

Spilforslag

AGF har virkelig brug for point for at komme tilbage på sporet. I hjemmekampen mod Lyngby skulle man spille hele anden halvleg med ti mand, hvilket endte med at blive udslagsgivene, og i Parken fik de ikke et ben til jorden mod mestrene fra FCK. Århusianerne har dog som skrevet før et rigtig godt tag på FCN, og specielt på hjemmebane plejer de at præstere mod Farum-klubben. Morten ‘Duncan’ Rasmussen har for eksempel lavet fem mål og en assist i sine sidste fire kampe mod FC Nordsjælland. Derfor tror vi også på, at De Hvii’e får vendt deres dårlige stime mod Kasper Hjulmands tropper. Et draw-no-bet-væddemål med odds 1,71 på en AGF-sejr er der fin værdi i hos bwin.

Kort fortalt betyder det, at man får indskuddet tilbage, hvis kampen ender uafgjort, mens en hjemmesejr udløser gevinst.

Læs hvordan du kan få 250 kr. ekstra i gevinst på opgøret hos bwin.

 

bwin Følg spilforslaget hos bwin

Indbetal minimum 100 kr. og modtag et backup-væddemål på 100% op til 1.000 kr. | Kun nye spillere | Tabes backup-væddemålet tildeles et freebet svarende til indsatsen op til værdien af den kvalificerende indbetaling | Backup-væddemål udløber 7 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+