Det er derby tid, når Liverpool lørdag tager imod Manchester United på Anfield Road. Opgøret, der går under navnet Nordvest-derbyet, er et af de ældste og vigtigste derbys i verden, og det er den kamp som klubbernes fans allerhelst vil vinde.

Liverpool har blot vundet en af deres seneste syv kampe, og der er efterhånden krise i Merseyside-klubben. Stjernen Sadio Mané er ydermere netop blevet skadet, og han forventes ude i op til seks uger.

Hvor hjemmeholdet er i krise, er United i fremragende form. José Mourinhos tropper er oppe på seks sejre i træk, og de har ikke tabt siden Super Cup-kampen imod Real Madrid i starten af august. I alt er de oppe på ti kampe i træk uden nederlag.

Derby-opgør lever dog deres eget liv, og derfor har bookmakerne heller ikke kunnet udpege en favorit i kampen her. Hos bet365 er der således odds 2,62 på både Liverpool og United, hvilket viser, hvor tæt opgøret vurderes til at blive.

Læs vores anmeldelse af bet365 her, og bliv klogere på, hvorfor det er den bedste bookmaker på det danske marked.

 

bet365 Spil på Liverpool - Manchester United hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: Liverpool – Manchester United

Liverpool

Forventningerne til Liverpool og manager Jürgen Klopp var enorme før sæsonen, men Merseyside-klubben har haft svært ved at leve op til dem. Liverpool startede ellers sæsonen fint, men så løb de ind i et 5-0-nederlag imod Manchester City i starten af september, og de har haft det svært lige siden.

Liverpool har således blot vundet en af deres seneste syv kampe, og de er efterhånden begyndt at sakke bagefter konkurrenterne i toppen. De røde har ellers spillet udmærket og produceret fint med chancer, men de har simpelthen ikke været skarpe nok. Store chancer er blevet brændt på det skammeligste, og Liverpool har ikke formået at køre sejre, der ellers så sikre ud, hjem.

Derudover lider Liverpool under, at defensiven simpelthen ikke er god nok. De har blot to clean sheets i hele sæsonen, og der laves fejl på stribe. Gang på gang smider Liverpool føringer væk, eller kommer bagud i kampe, som de dominerer, hvilket koster på pointkontoen.

Liverpool lider derudover under, at flere vigtige spillere sidder ude med skader. I øjeblikket er de normale startere Adam Lallana, Nathaniel Clyne og Sadio Mané alle skadede. Derudover er Dejan Lovren tvivlsom til braget imod United.

 

Manchester United

José Mourinho har vundet mesterskabet i anden sæson hos samtlige af sine klubber, hvilket skete hos FC Porto, Chelsea (to gange), Inter og Real Madrid. I denne sæson er han godt på vej til at tilføje Manchester United til den statistik. De røde djævle er på en delt førsteplads efter syv kampe, og de har været i fuldstændig fantastisk form. Hele 21 mål er det blevet til for United, der derudover blot har lukket to ind i den anden ende.

Dermed er Uniteds problemer fra sidste sæson også for længst glemt. Den gode form skyldes især købet af angriberen Romelu Lukaku, der har været magisk for United indtil videre. Den belgiske angriber er i øjeblikket topscorer i Premier League med syv mål, imens han også har lavet tre kasser i Champions League.

I modsætning til Liverpool er United dog også defensivt fremragende. De har holdt buret rent i otte af deres seneste ni kampe, og deres modstandere skal altid arbejde hårdt for at komme frem til chancer.

United må undvære Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Marcos Rojo og Marouane Fellaini til kampen imod Liverpool. Derudover er Michael Carrick og Phil Jones tvivlsomme.

 

Spilforslag

Landskampspausen kom på et godt tidspunkt for Jürgen Klopp og Liverpool, der fik en pause fra problemerne i Premier League. Derudover var flere af spillerne ude og tanke selvtillid med deres landshold. Dette ændrer dog ikke på, at Liverpool får det rigtig svært imod Mourinhos formstærke tropper. I øjeblikket har United alle de egenskaber, som Liverpool desperat mangler: defensiv stabilitet, kynisme, skarphed og vindermentalitet.

Dette er dog et derby, hvorfor ting som dagsform ikke betyder helt ligeså meget. Dette ændrer dog ikke på, at værdien skal findes på United. Derfor anbefaler vi, at man spiller på, at United vinder draw-no-bet til odds 1,83 hos bet365. Her får man pengene tilbage, hvis kampen ender uafgjort, hvilket giver lidt ekstra sikkerhed.

 

bet365 Følg spilforslaget hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+