vild-med-dansTrods endnu en sløj dansepræstation i Vild Med Dans blev Allan Simonsen stemt videre af seerne. Spilleselskabet Betsafe tager nu konsekvensen af fodboldspillerens nyfundne kultstatus og sender ham op blandt favoritterne til at vinde konkurrencen.

Da spilleselskabet Betsafe forud for premieren på Vild Med Dans satte odds på deltagernes muligheder for at vinde programmet var både Mette Blomsterberg, Mads Laudrup og Allan Simonsen blandt de absolutte outsidere. I dag er der vendt op og ned på bookmakerens forventninger. De tre så undertippede kendisser er nu Betsafes største favoritter til at vinde. Mads Laudrup betaler pengene 3,20 gange igen efterfulgt af Blomsterberg til odds 4,30 og Simonsen til odds 4,50.

Især Allan Simonsen fortsætter med at være programmets svar på humlebien, som trodser naturlovene. Den tidligere fodboldspiller bliver dumpet hos dommerne, men reddes gang på gang af seernes stemmer. Der er efterhånden gået sport i at stemme på Allan Simonsen, som blandt andet finder støtte i radioprogrammet Monte Carlo, hvor værterne hepper på ham.

“Allan Simonsens deltagelse i Vild Med Dans minder på mange måder om Klods Hans-eventyret. Han er ikke en god danser, men hans insisterende forsøg bliver belønnet af seerne. Det har ændret hele præmissen for programmet og dermed også for vores odds”, forklarer Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe, og fortsætter:

“Simonsen har udviklet sig til en kultfigur blandt mange af seerne. Og der er heller ingen tvivl om at hans fodboldbaggrund har tiltrukket et mandligt publikum, som normalt ikke ville følge programmet. Vi tøver dog en kende endnu med at gøre ham til topfavorit. Både Laudrup og Blomsterberg har nemlig også godt fat i seerne. Og til forskel fra Simonsen, så har de også vist, at de kan danse”, påpeger Thomas Holm.

 

Har du selv lyst til at kaste lidt penge efter Vild Med Dans?

 

Spil på Vild Med Dans hos den store Bookamker Betsafe her

 

Hvem vinder Vild Med Dans?

 

Mads Laudrup               3.20

Mette Blomsterberg       4.30

Allan Simonsen              4.50

Uffe Holm                       9.25

Mie Skov                        10.00

Mathilde Norholt            12.50

Thomas Ernst                25.00

 

Hvilket køn er vinderen af Vild Med Dans 2013?

 

Mand                        1.69

Kvinde                       2.04