Der er topopgør i Pulje 1 når Randers tager imod Horsens i det kronjyske, men ingen af holdene kan prale af et topholds formkurve. Randers er i dyb krise med kun to point ud af de seneste 30 mulige, hvor Horsens til sammenligning har hentet fem point i samme periode. Begge hold har altså brug for at finde frem til nogle sejre meget snart, hvis ikke OB skal komme blæsende bagfra og vippe ét af holdene ud af Top 2 og ned på nedrykningspladserne.

Ser vi på Randers vs Horsens odds, er det hestene fra Randers som er storfavoritter til odds 1.66 hos bet365 lige nu. Horsens giver derimod et flot odds 5.25, mens uafgjort giver pengene 3.60 gange igen.

Se flere odds på Randers FC mod AC Horsens, fredag d. 7. april 2017, hos bet365, og se kampen direkte på TV3 Sport 2, hvor der er kick off kl. 20.15 i Randers.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Krisen kradser i både Randers og Horsens

Randers har haft enorme problemer med at finde vej til modstandernes netmasker i dette forår, og problemerne startede reelt allerede for Randers fire spillerunder før vinterpausen. Siden da har Randers blot scoret tre mål, hvoraf det ene blev scoret i 1-0 sejren over SønderjyskE i DBU Pokalen.

Blot to Superliga-mål er det altså blevet til for Randers i de seneste 10 Superliga-kampe, og den ringe pointhøst siden sidste sejr d. 20. november hjemme mod Viborg, sendte altså Randers ud af Top 6 varmen, og direkte ind i den benhårde nedrykningskamp, som udspiller sig i de to Superliga-puljer netop nu.

Randers sidder komfortabelt på toppen af Pulje 1 med 34 point, med har altså ikke forbedret pointantallet med mere end to point siden man lå lunt i svinget til en plads i Top 6 og endda med en rolle i medaljekampen, og Randers kan meget vel fortsætte rutsjeturen ned gennem Pulje 1, hvis nedturen fortsætter for kronjyderne i de kommende uger.

I Horsens går det ikke meget bedre, for nu er det efterhånden fem kampe siden Horsens sidst har vundet. Det blev dog til ét point sidst i en svær hjemmekamp mod OB, som sluttede 0-0. Horsens har kun scoret to mål i Superligaen i 2017, hvor Bo Henriksens tropper stadig jagter første sejr. Kommer den her mod Randers, kan Horsens tage et stort skridt væk fra nedrykningspladserne, hvis OB samtidigt sætter point til mod Esbjerg i fredagens tidlige kamp i puljen.

 

Spilforslag til kampen

Ingen af holdene har mål i støvlerne i øjeblikket, og helt slemt står det til hos Randers. Vi hælder mest til en overraskende Horsens-sejr, hvilket giver et flot odds 5.25 lige nu, men der under alle omstændigheder lagt op til en målfattig kamp, som meget vel kan ende 1-0, 0-1 eller 0-0.

Der er meget på spil, og ingen af holdene har brug for endnu et nederlag her, mens ét point vil være acceptabelt – særligt hvis OB sætter point til mod Esbjerg tidligere på dagen. Dét resultat kender spillerne selvfølgelig, når de løber på banen, hvilket er værd at tage med i overvejelserne. Vinder OB hjemme mod Esbjerg, er Horsens’ andenplads overtaget af fynboerne, hvis Horsens ikke vinder her.

Vi tipper en fræk sejr til Horsens til odds 5.25, og gætter på 0-1 som resultat af kampen. Som første – og eneste målscorer – tror vi på Kim Aabech, som er typen der har den nødvendige “X Factor” til at afgøre denne type kampe. Aabech giver et flot odds 13.00 som første målscorer.

Odds.dk spilforslag:

  • Horsens vinder: 5.25
  • Ciffertips 0-1: 12.00
  • Aabech scorer først: 13.00

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>