Den samlede stilling er 4-0 til PSG, når der onsdag aften fløjtes op i returkampen mellem Barcelona og Paris St. Germain, og der venter unægteligt catalanerne en svær opgave i at få vendt tingene til samlet avancement. Men hvis nogen kan gøre det, er det netop Barcelona hjemme på Nou Camp.

Det vil dog kræve en sejr på minimum 4-0, for at sende opgøret ud i forlænget spilletid og eventuel straffekonkurrence. Tror man på dét scenarie, kan 4-0 spilles til odds 19.00 hos bet365. En sejr på 5-0 til Barcelona, som dermed sender spanierne videre, udløser et astronomisk odds 34.00.

Se alle Barcelona vs PSG odds hos bet365 forneden, hvor du også finder vores optakt og spilforslag til kampen, som vises på 3+ onsdag d. 8. marts kl. 20.45.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

 

Optakt: Kan Barcelona komme tilbage fra 0-4?

Barcelona blev nærmest lynchet i den internationale sportspresse efter catalanernes 4-0 nederlag i første kamp mod PSG i Paris, og det forstår man godt, for sjældent har Barcelona set så tandløse ud, som det var tilfældet den aften i Paris.

Barcelona havde bolden mest uden dog at skabe de helt store chancer, hvorimod PSG var langt mere direkte i deres spil, og skabte et væld af chancer i kampen. Julian Draxler og Edinson Cavani lavede begge et mål, mens Angel Di Maria lavede to.

Der skal helt andre boller på den spanske suppe onsdag aften, hvis stillingen 0-4 skal ændres til samlet sejr for Barcelona, men hvis nogen kan gøre det, er det selvfølgelig netop Lionel Messi og Co.

“Hvis nogen hold kan lave fire mål eller mere, så er det Barcelona. Vi har sjælen og entusiasmen til at lave et comeback. Vi vil kæmpe hele vejen”, sagde Luis Suarez ifølge Barcelonas Twitter.

Barcelona har da også varmet op til opgøret på bedste vis, da det er blevet til ikke færre end 11 mål i de to seneste hjemmekampe, som blev vundet med 6-1 og 5-0 mod Sporting Gijon og Celta Vigo. PSG kommer også til opgøret med sejre i bagagen, hvor det dog blev til mere beskedne 1-0 mod Nancy hjemme i Paris i weekenden.

En lille bekymring hos PSG må være, at Angel Di Maria indtil videre er meldt tvivlsom til kampen for PSG, og det samme er midtbanekollegaen Grzegorz Krychowiak. I tilfældet af de ikke bliver klar, vil det være et tab for PSG til dette opgør.

 

Spilforslag til kampen

Barcelona kommer stormende fra første fløjt, og det gælder for Paris om at ride stormen af og holde nullet så længe som muligt. Jo før Barcelona kommer på tavlen, desto større vil troen på samlet sejr blive hos catalanerne.

PSG giver bestemt ikke ved dørene, og har kun lukket 19 mål ind i 28 Ligue 1-kampe i år. Samtidigt er holdet nu ubesejret i 16 kampe i træk på tværs af alle turneringerne, og selv om de fleste forventer en Barcelona-sejr i kampen, er det helt stort spørgsmål om Barcelona nu også kan vinde stort nok.

Med de gunstige odds på det lille mirakel, at Barcelona skulle gå videre, in mente, er det nu på tide at kigge på spilforslag til kampen:

  • Barcelona kvalificerer sig: 10.00
  • Barcelona vinder 4-0: 19.00
  • Barcelona vinder 5-0: 34.00
  • Suarez scorer først: 4.00

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>