De danske håndboldherrer skal i aktion i Frankrig, når der er VM i håndbold 2017 på programmet fra d. 11. – 29. januar, og du kan se alle kampene på enten DR1 eller TV2.

DR og TV viser samtlige VM-kampe på enten DR1, DR3, TV2 eller TV2Sport, men du kan også bare oprette en bettingkonto hos bet365, for så har du adgang til livestream fra samtlige VM i håndbold-kampe, inkl. Danmark vs Argentina d. 13. januar.

Hos bet365 kan du se Danmark mod Argentina gratis på nettet via PC, mobil eller tablet, når du er logget ind på kontoen. Der er kun det ene krav, at kontoen ikke må være tom for penge, og med en 100% op til 1000 kr. velkomstbonus, er der mange gode grunde til at sætte penge ind og spille på de spændende VM-kampe.

Se kampene gratis hos bet365.dk >>

 

Se gratis Danmark vs Argentina livestream

Står der bare én krone på kontoen, har du altså fri og gratis adgang til VM i håndbold-livestream hos bet365, hvor du hver dag i slutrunden kan nyde adskillige kampe.

Alt du skal gøre er, at følge disse simple trin:

  1. Log ind på din bet365-konto
  2. Sørg for at du har mindst én krone på kontoen
  3. Gå til “Live Billeder” i menuen
  4. Find din kamp i livestream-kalenderen

 

Så snart du klikker på kampen, vil din PC, mobil eller tablet åbne en side i din browser, hvor du kan se kampen i rigtig fin kvalitet og uden reklamer. Samtidigt har du naturligvis alle de nyeste liveodds på kampen lige ved hånden, hvis du skulle få lyst til at satse på de danske drenge.

Se kampene gratis hos bet365.dk >>