BrazilI aften skal Danmarks drenge igen i kamp i VM-kvalifikationen. Vejen til VM ser fortsat fjern ud, men vinder vi de sidste 3 kampe, så er der en chance.

Vi skal en tur til Armenien, og der er med garanti ingen fodboldinteresserede i Danmark, der ikke husker, hvordan det gik sidst vi mødte dem. Det blev et mareridt på 0-4 i Parken. Noget, som Morten Olsen senere har været ude at sammenligne med terrorangrebet på World Trade Center i 2001. Det er måske nok at overdrive, men resultatet var et chok, ikke bare herhjemme men i hele fodboldverdenen.

 

Dagens spilforslag
Armenien-Danmark: Danmark vinder til odds 2.40 hos MermaidBet
knap_odds_her

 

Siden da har Armenien givet os en håndsrækning, da de i Prag valgte at tæve Tjekkiet også. Det er helt uhørt, at Armenien – der blandt andet har tabt til Malta – slår først Danmark i København og så Tjekkiet i Prag. Det er umuligt at forestille sig, hvad man kan vente i Jerevan i aften. Det er med 100% sikkerhed et armensk hold med ubeskrivelig meget selvtillid i aften. De er i den grad stadig med om VM-pladserne, og det havde ingen ventet før turneringsstart.

Armenien er ramt af karantæne til Movsisyan. Det kan vise sig at være en stor fordel for Danmark, da han var manden, der nettede 2 gange tidligere på året i opgøret i Parken. Armeniens træner har været ude at udtale, at Armenien er stærkere hjemme end ude, så det kan være en solid advarsel til Danmark.

Et kig på stillingen i Danmarks gruppe viser, at Italien kan sikre sig videre avancement allerede i aften. Det kræver en sejr over Tjekkiet, hvilket vil passe Danmark aldeles godt. Ikke blot vil det betyde nederlag til Tjekkiet, men det betyder også, at Italien ikke har noget at spille for, når de næste gang kommer på besøg i Parken.

Malta er som ventet ude af konkurrencen om andenpladsen, men derudover så er det helt åbent. Bulgarien har 10 points og Tjekkiet, Armenien og Danmark har alle 9. Samtlige 4 hold har realistisk mulighed for at snuppe 2.pladsen og chancen for at komme med til Rio.

Før turneringen ville Danmark have været massiv favorit i Jerevan. Det har ændret sig med Armeniens vilde resultater på det seneste.

Lad os se, hvordan bookmakerne vurderer kampen:

Armenien: 3.30 hos Bet365
Uafgjort: 3.55 hos Danske Spil
Danmark: 2.40 hos MermaidBet

Kampen starter allerede klokken 18:00, og du kan følge den på 6’eren.

Dagens spilforslag:

Som altid, så støtter vi de danske drenge i tykt og tyndt. Danmark er og bliver langt bedre end Armenien. Også selvom det er et dansk landshold i krise og Armenien har haft et par gode resultater. Vi mener, at bookmakerne lader sig lidt rive med af de seneste resultater.

Det betyder da også, at vores spil med god samvittighed går på Danmark i aften. En let kamp bliver det givetvis ikke, men vi har kvaliteterne på en god dag. Det er længe siden, at det har været en god dag for det danske landshold, men tænk tilbage på kampen i Prag. Med den vilje knuser vi armenerne i aften, så den må drengene gerne finde frem. Det er nu, vi har brug for den.

Armenien-Danmark: Danmark vinder til odds 2.40 hos MermaidBet

Hitrate: 24/65 = 37%
Samlet indsats: 65
Samlet resultat: -10.39
Tilbagebetalingsprocent: 84%