Indlæser...

Dagens Spilforslag finder vi i La Liga på en ellers stille fodboldfredag. Her tager Alaves imod Real Betis, og kampen har alt der skal til for at blive en tæt affære.

Det er sjældent vi anbefaler et spil på uafgjort i Dagens Spilforslag, men det gør vi denne gang, da det lugter meget af pointdeling i kampen mellem Alaves og Real Betis.

Få odds 3.30 på uafgjort hos bet365, og læs mere om dette spilforslag forneden.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag: Alaves vs Real Betis

Denne kamp har alle forudsætninger for at blive en rigtig tæt affære mellem to jævnbyrdige mandskaber. Ingen af holdene ligner umiddelbart et bud på en nedrykker i år, men ligger side om side i tabellen med 18 point på 13. og 14. pladsen.

Alaves har spillet syv hjemmekampe i sæsonen, hvoraf fire er endt uafgjort (to gange 0-0 og to gange 1-1). Kun én gang har Alaves vundet på hjemmebane i år, men til gengæld har Alaves chokeret fodboldverdenen tidligere på sæsonen med en sejr på udebane mod Barcelona og Villareal. På hjemmebanen går det dog mindre godt, når Alaves skal ud og åbne kompakte forsvar på eget græs, og det bliver formentlig tilfældet igen mod Real Betis.

Vi forventer en kamp med masser af boldbesiddelse på midtbanen uden de helt store chancer til begge hold. Real Betis har gjort det godt på det seneste med tre sejre i fem kampe, efter den nye træner Victor Sanchez overtog roret, men sejrene er alle hentet på hjemmebane, hvor Betis normalt er stærke. På udebane har Betis kun et snit på 0.85 point og scorer i snit 1,14 mål pr. kamp. Mod et defensivt stærkt Alaves-hold, tror vi ikke det lykkedes for Betis at score mere end højest én gang i opgøret.

Vi spår en 0-0 eller 1-1 løsning her, og det kan spilles til odds 7.00/6.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Indlæser...