vild_med_dans_nyt_logo

I aften – d. 7. oktober – skal vi til det igen. Vild Med Dans toner frem på din fjernsynsskærm kl. 20.00 på TV2, hvor de populære dansepar skal dyste om overlevelse i Vild Med Dans 2016.

Ser vi på Vild Med Dans odds på showet fredag d. 7. oktober, er der selvfølgelig odds på hvem der ryger ud af programmet efter aftenens dance-off. Og her er det Lene Beier og Kirsten Siggaard som indtager de to lidet flatterende favoritroller.

Lene Beier giver odds 2.80 for et exit i aften, mens Kirsten Siggaard kan spilles til odds 3.00. Også Gorm Wisweh er inde i billedet som en kandidat til at danse sin sidste dans i showet i aften, og han kan spilles til odds 4.00.

Der er ikke mange der forestiller sig, at det kan gå galt for Mille Dinesen, Sarah Mahfoud og Laura Bach. Her er oddset på et exit i aften helt op i 30 gange pengene.

Du kan se alle Vild Med Dans odds forneden eller hos Danske Spils Oddset.

Spil på Vild Med Dans på Oddset >>

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Vild Med Dans odds – her er favoritterne

Uanset om du vil spille på, hvem der ryger ud af Vild Med Dans i aften, d. 7. oktober, eller om du vil oddse på hvem der vinder Vild Med Dans i år, kan du finde oddsene hos Danske Spil.

For nemhedens skyld har vi listet dem herunder for dig, men husk at odds er genstand for ændringer helt frem til spilstop kort før programmets start, så det optimale er selvfølgelig at besøge Danske Spil og se de allernyeste odds.

vild_med_dans_odds_07102016