Indlæser...

Starten på de store europæiske ligaer rykker nærmere, og vanen tro skal vi have afgjort UEFAs Super Cup kamp mellem vinderen af sidste sæsons Champions League og Europa League.

Som de fleste nok husker tog Real Madrid sig af Champions League-trofæet med en sejr over Atletico Madrid i straffesparkskonkurrence på San Siro i Milano, mens Sevilla slog Liverpool 3-1 i Europa League finalen.

Ser vi på odds på aftenens UEFA Super Cup mellem Real Madrid og Sevilla, er det ikke overraskende Real Madrid som er favoritter. Hos bookmakeren bet365 er der således odds 1.85 på Real Madrid, mens der er odds 4.20 på Sevilla. Uafgjort kan spilles til odds 3.75, hvilket vil udløse forlænget spilletid og evt. straffekonkurrence.

Ønsker man et væddemål på kampens vinder, som også omfatter forlænget spilletid og straffekonkurrence, kan man vælge at spille på sin favorit på markedet “Vinder Trofæet”, hvor Real Madrid netop nu giver odds 1.40, mens der er odds 2.87 på Sevilla.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

UEFA Super Cup 2016 afvikles på Lerkendal Stadion i Norge, og kampen kan ses direkte på TV3+ med kick off kl. 20.45. Herunder kan du se flere udvalgte odds på Real Madrid vs Sevilla fra bet365.dk, og læse vores optakt til kampen.

Indlæser...

 

Optakt: Real Madrid vs Sevilla

Mødet mellem Real Madrid og Sevilla bliver den tredje Super Cup i træk med rent spansk islæt. I 2014 mødtes Real Madrid og Sevilla i finalen som Real vandt med 2-0 på to mål af Ronaldo. Året efter stod der Barcelona vs Sevilla på plakaten, og her endte kampen 4-4 efter et vanvittigt drama, hvor Sevilla kom tilbage fra 4-1 til 4-4, kun for at tabe kampen med 5-4 på et mål af Pedro i det 115. spilleminut.

Sevilla har vundet UEFAs Super Cup én gang tidligere – nemlig i 2006 – men har altså tabt de tre sidste finaler i 2007, 2014 og 2015.

Real Madrid har været i Super Cup’en fire gange i historien, hvor det blev til triumf i 2002 og 2014, mens man tabte finalen i 1998 og 2000.

Barcelona er den klub i Europa som har vundet Super Cup’en flest gange med fem triumfer, mens det er blevet til fire finalenederlag. Det er en rekord som ærkerivalerne fra Real Madrid nok gerne vil fravriste katalanerne, og første skridt på vejen starter naturligvis med en sejr i 2016-udgaven mod Sevilla.

 

Real Madrid uden fire store profiler

Real Madrid har varmet op til den nye sæson med deltagelse i den stort opslåede træningsturnering Champions Cup, hvor Real har været i kamp i Nordamerika mod Paris St. Germain, Chelsea og Bayern München. Mens Real tabte den første til PSG med 1-3, er det blevet til sejre på 3-2 over Chelsea og 1-0 over Bayern.

Madrid-træner Zinedine Zidane har undladt at indkalde waliseren Gareth Bale og tyskeren Toni Kroos til tirsdagens UEFA Super Cup kamp mod Sevilla, ligesom også Pepe og Cristiano Ronaldo får lov at sidde kampen over.

Derudover har Zidane indkaldt sin 18-årige søn Luca til sin trup til kampen, men det bliver formentligt Kiko Casilla som starter mellem stængerne.

 

Real Madrids trup til kampen:

Målmænd: Casilla, Yáñez og Luca.
Forsvar: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Danilo og Marcelo.
Midtbane: James, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco, Asensio og M. Llorente.
Angreb: Benzema, Lucas Vázquez, Morata og Mariano.

 

Det har ikke været muligt at opstøve Sevillas trup til kampen på nuværende tidspunkt, men ser vi på Sevillas optakt til den forestående sæson, ser det umiddelbart godkendt ud i træningskampene.

Siden spillerne vendte tilbage til klubben efter sommerpausen har Sevilla spillet seks træningskampe mod hhv. River Plate, Santa Fe, Sandhausen, Mainz 05, St. Pauli og Granada, hvor det er blevet til seks sejre på stribe for Sevilla.

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

UEFA_SUPER_CUP