Indlæser...

FC Midtjylland har trukket en overkommelig modstander i ungarske Videoton i Europa League kvalifikationen, hvor de ambitiøse midtjyder vil være skuffede, hvis det ikke bliver til videre avancement over to kampe.

I denne optakt til kampen ser vi på odds på Videoton vs FC Midtjylland torsdag d. 28. juli, hvor Ulvene fra Herning gæster Sostoi Stadion i den ungarske by med det mundrette navn Szekesfehervari.

Hos bet365 er der odds 3.00 på Videoton, mens der er odds 2.35 på FC Midtjylland. Uafgjort kan spilles til odds 3.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Vinderen af det samlede opgør er videre til play off-runden inden gruppespillet, og det bør være muligt for FCM at sætte ungarerne til vægs over to kampe.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på Videoton vs FC Midtjylland hos bet365, samt læse vores optakt til kampen, hvor vi ser nærmere på de forholdsvist ukendte ungarer.

Indlæser...

 

Optakt: Videoton vs FC Midtjylland

videoton_fc_logoVideoton FC er et forholdsvist ubeskrevet blad på disse kanter, og i Ungarn har klubben da heller ikke just væltet sig i triumfer siden stiftelsen i 1941. Oprindeligt hed klubben Vadásztölténygyári SK, men har igennem årene skiftet navn utallige gange, og i 2009 tog klubben så navnet Videoton FC.

Hjemmekampene spilles på Sostoi Stadion, hvor kapaciteten er opgjort til 14.300 tilskuere. Stadion er dog netop nu under ombygning.

To nationale mesterskaber er det blevet til (i 2010/11 og 2014/15), mens det er blevet til fire andenpladser i nyere tid. En andenplads blev det således også til i sidste sæson, hvor Videoton dog sluttede den ungarske liga 21 point efter Ferencvaros på førstepladsen.

Den ungarske liga startede d. 16. juli, og Videoton har været i kamp to gange. Først blev det til 1-2 nederlag hjemme mod Diosgyori og senest blev det 1-1 ude mod Paksi. Den 30-årige angriber Robert Feczesin er efter alt at dømme manden FCM skal passe særligt godt på, for han har scoret begge Videotons mål i de to første kampe.

Truppen indeholder ikke mange navne man som typisk dansk fodboldfan kan nikke genkendende til, og i den 27-mand store trup finder vi også “kun” seks udlændinge. Blandt dem er en af holdets største profiler, den serbiske angriber Danko Lazovic, som er kommet til på en fri transfer i sommers fra Olimpija Ljubljana.

Der er flere ungarske landsholdsspillere i truppen, og FC Midtjylland gør klogt i ikke at undervurdere Videoton, men set over to kampe bør det være muligt for FCM at avancere til play off-runden.

 

FC Midtjylland klar til mødet med Videoton

FC_Midtjylland_logoFC Midtjylland er kommet fra land i Superligaen med fire point fra to kampe. Lidt skuffende blev det kun til 2-2 mod Randers i sæsonåbneren, men senest blev det til hele 0-4 ude mod FC Nordsjælland, hvor FCM viste storform.

Særligt Pione Sisto og Paul Onuacho har vist gode takter i de første kampe. Sisto kom på tavlen to gange i weekenden mod FCN, hvor Onuacho – uden at score – var kampens helt store profil i Ulvenes angreb.

Det er dog ikke kun offensivt at FC Midtjylland ser ud til at være kommet godt på plads til den nye sæson. Ser vi på de sidste otte kampe FCM har spillet siden den første Europa League-kvalkamp mod Suduva, har FCM kun sluppet mål ind i to af disse kampe; i 2-2 kampen mod Randers og i 2-2 kampen ude mod FC Vaduz. I sidstnævnte kamp førte FCM allerede 5-0 samlet og var ydermere reduceret til 10 mand, da Vaduz “fik lov” at komme på tavlen.

FCM ligner et hold i storform, og ser ud til at bygge videre på den gode afslutning holdet fik på sidste sæson. I den seneste uges tid har man ydermere forstærket sig med en gammel kending i form af Jonas Borring, og spiller for spiller bør Ulvene have markant mere at byde på end Videoton.

Odds 2.35 på FCM-sejr ser umiddelbart fint ud i dette opgør. Desværre vises kampen ikke på dansk tv.

Spil på Europa League hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330