Indlæser...

Torsdag aften gæster FC Midtjylland miniput-nationen Liechtenstein, når der spilles returkamp mod FC Vaduz. FCM er så godt som videre til næste runde, da man vandt det første opgør hjemme i Herning med 3-0 på to mål af Pione Sisto og et enkelt af Onuachu.

I næste runde venter vinderen af Videoton FC og Cukaricki, og her ser det ud til at blive Videoton FC fra Ungarn som går videre, da de vandt den første kamp med 2-0.

I denne optakt ser vi på odds på FC Vaduz vs FC Midtjylland hos bookmakeren bet365, hvor der lægges op til en tæt kamp.

Hos bet365 er der odds 3.00 på FC Vaduz, mens der er odds 2.25 på FC Midtjylland.

En fuldstændigt begivenhedsløs kamp, som ikke tærer for meget på kræfterne eller sender folk i karantæne, vil nok også behage midtjyderne, og en “kedelig” uafgjort kan spilles til odds 3.20.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Odds-optakt: FC Vaduz vs FCM

I skrivende stund afventer vi stadig FC Midtjyllands mandagskamp mod Randers FC i Superligaen, men indtil videre har FCM fået en god optakt til den nye sæson. Før kampen mod Randers har FCM nemlig ikke lukket mål ind i de fem seneste kampe, hvoraf tre har været Europa League-kvalifikation.

Der var problemer at spore i det midtjyske i sidste sæson, hvor superstjernen fra mesterskabssæsonen, Pione Sisto, oplevede en formnedgang i takt med at resten af holdet heller ikke præsterede som forventet. Men i foråret kom FCM igen i gang, og det samme gjorde Pione Sisto, som nu synes at være på vej tilbage i den form han spillede i, da FCM vandt det danske mesterskab.

I det første opgør mod Vaduz lavede Sisto både det første og det sidste mål i kampen, og ind imellem blev det også til en scoring af Paul Onuachu. FCM styrede løjerne i det første opgør, og selv om der er et flot odds på FCM i denne kamp, tror vi også det bliver tilfældet i returen.

FC Vaduz spiller – ligesom de øvrige hold fra Liechtenstein – i den schweiziske liga, hvor FC Vaduz i sidste sæson tog en 8. plads ud af 10 hold. Det er altså ikke nogen superstærk modstander FCM skal op imod, og selv om jyderne kan leve med et spinkelt nederlag og/eller en uafgjort, bør det også snildt kunne blive til en sejr mod Vaduz.

Indlæser...

 

bet365-580x330