Indlæser...

Sønderjyske er for første gang i Haderslev-klubbens historie klar til at bide skeer med toppen af poppen i europæisk fodbold.

Sidste sæsons sølvmedaljer gav en plads i Europa League-kvalifikationens anden runde, hvor Sønderjyske nu møder norske Strømsgodset torsdag d. 14. juli kl. 19.00 i klubbens første europæiske kamp nogensinde.

Ser vi på odds på Sønderjyske vs Strømsgodset hos bookmakeren bet365, er der lagt op til et tæt opgør, hvor sønderjyderne er spinkle favoritter i det første opgør.

Her er der odds 2.25 på Sønderjyske, mens der er odds 3.00 på Strømsgodset. Skulle den første kamp ende uafgjort, kan du få pengene 3.00 gange igen hos bet365.

Spil på kampen her hos bet365.dk >>

 

I denne optakt til Sønderjyske vs Strømsgodset ser vi nærmere på begge klubbers seneste kampe, men først kan du se flere udvalgte odds på kampen fra bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Sønderjyske vs Strømsgodset

Vi lægger fra land med et kig på de norske gæster fra Strømsgodset. Der venter nemlig ikke Sønderjyske nogen nem opgave mod de norske gæster, som allerede nu er i fuld sving med sæsonen i Tippeligaen. Her indtaget Strømsgodset en samlet tredjeplads efter 15 spillerunder, kun syv point efter Rosenborg på førstepladsen.

Strømsgodset genoptog sæsonen d. 4. juli efter sommerferien, hvor det indtil videre er blevet til to kampe i Tippeligaen. Først slog man Aalesund med 4-2 på hjemmebane, og søndag d. 9. juli sejrede Strømsgodset med 0-1 på udebane i en svær topkamp mod Viking på et mål af Muhamed Keita.

Sønderjyske mangler måske kampform ift. de norske modstandere, men omvendt glæder alle i klubben sig til denne kamp, som var det en pokalfinale. Sønderjyske ønsker om noget at avancere til Europa Leagues gruppespil, og nøglen til den gyldne port er selvfølgelig den samme gejst og kvalitet, som skaffede klubben de første sølvmedaljer nogensinde i sidste sæson.

Sønderjyske starter først Superligaen i denne weekend, hvor AGF kommer på besøg, men der er blevet spillet fire træningskampe i optakten til den nye sæson.

Først tabte Sønderjyske med 1-2 til norske Start, hvorefter det blev til 1-3 nederlag mod Lyngby. Herefter vandt Sønderjyske med 3-2 over Fredericia og senest er det blevet til 1-1 mod tyske Holstein Kiel. En lidt lunken optakt for sønderjyderne, som skal diske op mere end dét, hvis man skal gå videre over to kampe mod Strømsgodset.

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330