Indlæser...

Tyskland og Polen mødte også hinanden i EM-kvalifikationen, hvor Polen vandt 2-0 hjemme i den første kamp, mens Tyskland vandt 3-1 på hjemmebane. Begge hold kom fra land med en sejr i deres første kamp ved EM 2016, og kan nu med en sejr avancere til ottendedelsfinalerne allerede efter anden spillerunde i Gruppe C.

I denne optakt til kampen ser vi nærmere på odds på Tyskland vs Polen, som spilles torsdag d. 16. juni kl. 21.00 på Stade de France i Paris. Kampen kan ses direkte på TV2, og du kan spille på kampen hos bookmakeren bet365, som har gode odds på Tyskland vs Polen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Tyskland er favoritter til odds 1.57, mens der er et vanvittigt højt odds på formstærke Polen. Polen giver odds 6.50, mens der er odds 4.33 på uafgjort.

Herunder kan du læse optakt til Tyskland vs Polen og se flere udvalgte odds på kampen fra bookmakeren bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Tyskland vs Polen

TysklandForventningerne til Tyskland var tårnhøje før denne slutrunde, da det forventes af de regerende verdensmestre, at de er med i kampen om EM-titlen i Frankrig. Derfor hvilede der også et stort pres på tyskerne i den første kamp mod Ukraine, hvor Tyskland håndterede presset og vandt 2-0.

Det var dog ikke helt uden grus i maskineriet, og slutresultatet viser ikke et retfærdigt billede af kampen, som Ukraine havde stor ære af. Selv om Mustafi headede bolden i mål allerede efter små 20 minutters spil, var det Ukraine som havde flest farlige forsøg på mål i første halvleg, hvor Neuer og Boateng begge måtte ud i akrobatiske redninger for at holde bolden ude af tyskernes mål.

Konklusionen efter Tysklands første kamp ved EM må være, at man er klar til at løfte favoritrollen i Frankrig, men der skal strammes op i forsvaret, for tyskerne er bestemt ikke usårlige i øjeblikket. Defensivt havde Tyskland store problemer med at tæmme ukrainerne, og nu hvor man skal op mod Lewandowski og mål-aktuelle Milik, kan forsvaret blive sat på endnu større prøvelser mod Polen. Tyskland har nemlig lukket mål ind i 8 af de 10 seneste kampe, hvor Polen ydermere har scoret i 9/10 af deres seneste kampe.

Tyskland scoret i 15 af de seneste 17 kampe, og det bliver svært for Polen at holde nullet mod Tyskland i 90 minutter. Topscorer-favoritten Thomas Müller spillede ikke sin største kamp for Tyskland mod Ukraine, hvor han så uskarp ud ved flere lejligheder, men den målfarlige Bayern-angriber er igen favorit til at lave første mål i kampen. Således er der odds 4.33 på Müller som første målscorer, og han kan spilles til 1.95 som målscorer når-som-helst i kampen.

 

Undertippede Polen kan overraske

Polen flagPolen mødte Nordirland i den første gruppekamp, hvor polakkernes evner til at penetrere selv den tykkeste mur blev sat på en prøve. Nordirland stod stærkt defensivt på banen, hvilket gjorde tingene svært for Polen rent offensivt, men alligevel lykkedes det polakkerne at skabe flere åbne målchancer og altså også et vigtigt sejrsmål sat ind af Milik. Efter at have set Tysklands forsvar i kampen mod Ukraine, må polakkerne dog føle sig godt klædt på ift. chancerne for at lave mål mod tyskerne.

Det store spørgsmål er dog stadig, om Polens forsvar kan holde stand mod de altid målsøgende tyskere. Polens forsvar blev nemlig ikke testet i voldsom grad af de defensive nordirere, som ikke skabte en reel 100% chance i kampen, og derfor kan Polen se frem til en helt anden kamp mod Tyskland, som med garanti kommer blæsende fra kampens start i søgen på de tre point.

Polens otte sidste kampe er endt med seks sejre, en uafgjort og et nederlag, og Polen går ind til kampen velvidende at man kan slå Tyskland på en god dag. I EM-kvalifikationen vandt Polen nemlig med 2-0 hjemme over Tyskland, mens tyskerne til gengæld vandt det omvendte opgør med 3-1. I de fire seneste kampe mellem Polen og Tyskland har tyskerne dog kun formået at vinde én gang, hvilket var sidst de hold mødte hinanden d. 4. september 2015.

Hos polakkerne bliver der helt sikkert genvalg til matchvinder Milik, som så stærk ud gennem hele kampen mod Nordirland. Milik kan spilles som første målscorer til odds 9.50 eller til at score når-som-helst i kampen til odds 3.75. Lewandowski er Polens bedste bud på en målscorer i kampen, iflg. bet365, som har odds 6.50 på “Lewa” som første målscorer og odds 2.62 på scorer når-som-helst.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Tyskland-Polen