Indlæser...

Mødet mellem FC Midtjylland og SønderjyskE i eftermiddag, bliver efter alt at dømme kampen om Superliga-sølvet i denne sæson. SønderjyskE er 6 point foran FCM og kan med en sejr her, bringe sig afgørende foran i kampen om sølvmedaljerne. Samtidigt har SønderjyskE stadig en spinkel chance for at vinde guld, hvilket dog kræver et sæt seriøse gummiben hos FC København, som er gået i udbrud og ser ud til at holde hjem i toppen.

Dagens kamp på Heden bliver altså en gyser, og der er flotte odds at hente på FCM vs SønderjyskE hos bet365. Særligt hvis man tror på udeholdet. bet365 tilbyder odds 1.91 på FCM, mens der er et flot odds 4.00 på Sønderjyderne. Uafgjort vil være et udmærket resultat for SønderjyskE, og det kan spilles til odds 3.50.

Læs vores optakt til FC Midtjylland vs SønderjyskE eller spring direkte til bet365.dk, hvor der er flere odds på FCM vs SønderjyskE.

Odds på FCM vs SønderjyskE >>

 

Indlæser...

 

FCM presset i kamp om Europa, mens SønderjyskE jagter guld

FCK har allerede sikret sig DBU Pokalen i år, og da de nærmeste forfølgere fra SønderjyskE har syv point op til FCK med kun fire kampe tilbage af årets Superliga, skal meget gå galt for Ståle Solbakken og co., hvis ikke The Double skal hives i land i denne sæson.

Dagens kamp mellem FCM og SønderjyskE bliver derfor med største sandsynlig kampen om sølvet, og heller ikke mere end det. FCM skal have alle tre point her, da SønderjyskE er seks point foran før opgøret, og samtidigt har FCM brug for pointene til kampen om Europa League-placeringerne. AaB og Brøndby ligger nemlig side og side med FCM i kampen om tredjepladsen, så et nederlag her til SønderjyskE, kan betyde at de forsvarende mestre rutsjer helt ned på femtepladsen, som ikke giver adgang til Europa i næste sæson.

SønderjyskE er ubesejret i de seks seneste Superliga-kampe, hvor det ydermere er blevet til fem flotte og overbevisende sejre på stribe. Bl.a. har SønderjyskE vundet 1-2 i Aalborg i april, og det er efterhånden ved at være tre kampe siden, det er lykkedes at score mod Sønderjyderne. De to seneste er nemlig vundet med 2-0 hjemme mod Viborg og Esbjerg.

Det kan måske undre en smule, at odds på SønderjyskE er så højt hos bookmakerne til denne kamp. FCM har nemlig ikke leveret – kontinuerligt – på samme høje niveau som SønderjyskE, men FCM har selvfølgelig kvaliteterne til at kunne slå alle hold i Superligaen på en god dag. Senest FCM spillede hjemme var det dog en tam omgang fra Ulvene, som måtte dele pointene med AGF efter 1-1 på Heden. En kamp som AGF havde størst ære af til trods for De Hviiie manglede tre af klubbens vigtigste spillere i opgøret.

 

Spilforslag på FCM vs SønderjyskE

Vi mangler stadig at se FCM i deres bedste form i dette forår, og Sønderjyderne har set rigtigt, rigtigt stærke ud på det seneste. Fem sejre på stribe – vel at mærke på overbevisende manér – gør at vi finder odds 4.00 netop nu på SønderjyskE alt, alt for højt.

Vi spiller SønderjyskE til odds 4.00 netop nu hos bet365.

Odds på FCM vs SønderjyskE >>

 

Stillingen i Superligaen netop nu:

Indlæser...

 

bet365-580x330