UEFA_Women's_Euro_2013Det er langt fra hver dag, at Danmark kommer i semifinalen til EM i fodbold. Det er sket i år og derfor er det naturligvis dagens kamp. At det er kvinderne gør ingen forskel.

Der er så mange paralleller til EM i 1992, at vi næsten ikke kan undgå at vinde:

– Det foregår i Sverige.
– Vi er i semifinalen med det yderste af neglene.
– I den anden semifinale har Tyskland netop slået Sverige og venter dermed på os i finalen.

Det er ren deja vú og det kan kun ende godt… Nu skal vi bare lige slå Norge først…

Ser vi lidt på resultaterne undervejs, så fik Danmark en flot uafgjort mod Sverige i starten af slutrunden, men tabte så pusten mod Italien og Finland. Lykkens Gudinde ville imidlertid, at Rusland klarede sig lige så dårligt og dermed skulle der en lodtrækning til, hvor Danmark trak det længste strå.

I kvartfinalen leverede de danske piger en flot indsats mod et fransk klassemandskab. Trods nedspillet det meste af kampen, så holdt de stand og vandt til sidst i straffesparkskonkurrencen.

Norge vandt overraskende suverænt gennem deres gruppe. Det startede ganske vist med en forsigtig 1-1 mod Island, men så kørte det norske tog. 1-0 over både Holland og storfavoritterne fra Tyskland. I kvartfinalen var det så Spanien tur til at blive kørt over med 3-1… Det er ikke bare nogle ligegyldige nationer, Norge har tromlet henover og Danmark skal være parat fra første fløjt i aften, hvis vi skal have en chance.

Ser vi på bookmakerne, så bliver Norge dog kun en lille favorit i aftenens opgør. NordicBet er med 2.15 markedets bedst betalte.

3 ud af 4 danske kampe er endt uafgjort. Tror du på endnu en uafgjort, så vil det udløse 3.30 hos Ladbrokes.

Tror du derimod, at Danmark vinder sin første kamp ved dette EM i ordinær spilletid, så kan du få flotte 3.90 hos Unibet.

De bedste odds på Norge-Danmark:

Norge: 2.15 hos NordicBet
Uafgjort: 3.30 hos Ladbrokes
Danmark: 3.90 hos Unibet

Danmarks Radio har købt rettighederne til kampen i anledning af, at Danmark er kommet så langt. Så i aften er der ingen undskyldning for ikke at støtte landsholdet hjemme i sofaen. Kampen sendes på DR1 kl 20:30.

Dagens spilforslag:

Vi kan under ingen omstændigheder få os selv til at spille imod de danske piger. Det ville være national blasfemi. Heldigvis er der i dag én bookmaker, der ligger betydeligt over de andre på dansk sejr og dermed kan vi spille på de danske piger med rigelig god samvittighed. Kom så med den første danske sejr ved dette EM:

Norge-Danmark: Danmark vinder til odds 3.90 hos Unibet.

Hitrate: 7/20 = 35%
Samlet indsats: 20
Samlet resultat: -4.23
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 79%