UEFA_Women's_Euro_2013Kvindernes EM-slutrunde er nået til kvartfinalerne og som bekendt med dansk deltagelse.

Danmark var mildest talt svineheldige med overhovedet at komme med i lodtrækning til kvartfinalerne. At de så oven i købet vinder lodtrækningen er jo helt fantastisk. Se her, hvordan pigerne selv reagerede:

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsholdsfodbold/article2044884.ece

Hvis Danmark skal have en chance i kvartfinalen, så skal de dog oppe sig gevaldigt. Frankrig er en stormagt og de har udraderet alt i deres gruppe. Sammenlignet med, at Danmark endnu ikke har vundet en kamp og har mødt nationer som Italien og Finland, så er det meget svært at se, hvordan Danmark skal have en chance i aften. Men bolden er rund og der er sket mærkeligere ting før, så vi krydser fingre.

Bookmakerne har Frankrig som overvældende favorit og bedst betaling for franske sejr får du hos Tipico, der tilbyder 1.42.

Uafgjort og forlænget spilletid er måske Danmarks bedste chance, og i så fald skal du ind til Betsson. Der får du odds 4.70.

En minisensation ved en dansk sejr er naturligvis det, vi alle sammen håber på. Så er du typen, der spiller med hjertet, så click ind på NordicBet og få odds 8 på de danske piger.

De bedste odds på Frankrig-Danmark:

Frankrig: 1.42 hos Tipico
Uafgjort: 4.70 hos Betsson
Danmark: 8.00 hos NordicBet

I dag starter kampen først kl 20.45, men det er som altid på EuroSport.

Dagens spilforslag:

Hvor gerne vi end vil anbefale en dansk sejr, så vil det være mere med hjertet end med hjernen. Så vi har i stedet kigget lidt på de andre spilmuligheder for kampen. Mod Finland skabte Danmark et utal af chancer, men skarpheden manglede. Der skulle ikke meget til for at have scoret både 3 og 4 mål. Derudover har Danmark scoret i samtlige kampe hidtil. Mon ikke, at det også kan blive til mål mod Frankrig. Ser man på franskmændene, har de scoret tonsvis af mål allerede og ligeledes scoret i samtlige opgør. Vi spiller:

Frankrig-Danmark: Over 2.5 mål til odds 1.82 hos Betsson.

Hitrate: 6/17 = 35%
Samlet indsats: 17
Samlet resultat: -3.23
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 81%