UEFA_Women's_Euro_2013U20 VM i Tyrkiet er næsten slut og mens vi venter på finalen på søndag, så kaster vi os over kvindernes EM, der netop er begyndt. I gruppe A i går kom Danmark flot fra start med 1-1 mod værterne fra Sverige, og den danske keeper reddede sågar 2 straffespark undervejs. Der er masser af grund til optimisme for de danske kvinder indtil videre.

I gruppe B møder Tyskland Holland i deres indbyrdes åbningskamp ved dette EM. Der er ikke megen tvivl om, at tyskerne owner hollænderne på en ganske normal kampdag, men det er EM og lad os nu se. Det er ikke ovre, før den fede dame synger. Kigger man henover banen, så kan det dog blive svært at få øje på nogen fed dame. Spillerne har selvsagt trænet i månedsvis for at være i bedst mulig form, og med den træning så giver hollænderne sig bestemt ikke bare uden kamp.

Kvindefodbold er altid et kærkommen afbræk fra det lidt hurtigere spil hos herrerne. Der findes mange haters derude, der ikke ser kvindefodbold som “rigtig fodbold”, og det er da heller ikke Messi/Ronaldo tricks, der kommer op af hatten. Men er man lidt positivt indstillet og ser det for hvad det er, så er det god hygge her i sommervarmen. Og mon ikke der er lidt godt at kigge på udover selve fodbolden.

Tyskland er som tidligere nævnt storfavoritter og man får ikke over 1.20 på dem som vinder af dagens opgør. Er man favoritspiller, så er det NordicBet, der står for det tilbud.

Starter gruppe B som gruppe A med lutter uafgjorte opgør, så er der gode odds at hente. Uafgjort mellem Tyskland og Holland betales med odds 7.20 hos Danske Spil.

Vinder Holland – ja ja, vi skal tage højde for den mulighed, uanset hvor urealistisk den måtte være – så skal du en tur forbi Unibet og modtage odds 18.00.

De bedste odds på Tyskland-Holland:

Tyskland: 1.20 hos NordicBet
Uafgjort: 7.20 hos Danske Spil
Holland: 18.00 hos Unibet

Kampen kommer på EuroSport med kickoff klokken 20:30.

Dagens spilforslag:

Det skal nok blive et underholdende afbræk med kvindefodbold, men spilmæssigt er der ikke megen tvivl i dag. Tyskerne tæver hollænderne langt ud af banen. Vi er dog ikke meget for at smide et spilforslag til 1.20 op af frygt for at blive helt til grin. Så vil vælger derfor at se på handicapspillet (-1) og påstår, at tyskerne vinder med mindst to mål.

Tyskland-Holland (-1): 1-tal = Tyskerne vinder med mindst 2 mål til odds 1.57 hos NordicBet

Hitrate: 3/7 = 43%
Samlet indsats: 7
Samlet gevinst: +1.25
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 118%