Da Betsafe for godt en måned siden blev sponsor hos Manchester City betød det også, at Betsafe nu har mulighed for at skaffe rigtig fede præmier til sine kunder. Den første mulighed for at sikre sig en fed præmie er skudt i gang her i december 2015, hvor du har mulighed for at vinde en VIP tur for to til Manchester for at se City vs Everton i januar.

Der er sørget for det hele, så du får både fly, hotel og billet til kampen. Derudover vil du også blive vist rundt på Citys akademi og komme helt tæt på spillerene inden kampstart med Citys Blue Carpet Experience! I alt er der to pakker på højkant.

Vind en VIP tour til City vs Everton her – >

 

Sådan deltager du i konkurrencen

Du har muligheden for at deltage i konkurrencen om en pakke helt frem til d. 27. december. Du sikrer dig et lod i konkurrencen ved at lave et kombi-bet på minimum 20 DKK på 3 kampe. Vinder du på dit væddemål, får du automatisk et lod i konkurrencen. Bemærk at der ikke er noget krav om hvor lavt eller højt odds du skal have på din kupon.

Du kan lave så mange kuponer du vil for at skaffe ekstra lodder. Husk at tilmeld dig konkurrencen på Betsafe inden du går i gang.  Bemærk at du skal indsætte minimum 100 DKK på din Betsafe konto hver uge i julen for at kunne deltage.

 

 

Pengepræmier til 7 kunder

Udover den absolutte hovedpræmie til to heldige og dygtige kunder,  er der også præmier 7 andre kunder. Således bliver der også trukket lod om 7 gange 1.000 DKK. I alt er der altså 10 præmier på spil, så der er gode muligheder for at snuppe en præmie. Og 1.000 DKK lige efter jul kan vi vidst alle bruge på vores konto.

De 1.000 DKK er underlagt et krav om at de skal gennemspilles 6 gange til minimum odds 1.5 før du kan hæve pengene.

Har du endnu ikke en konto hos Betsafe, kan du som ny kunde få en bonus på 100% op til 1.000 DKK. Du kan placere dine kuponer både på din mobil tablet og computer. Oddser du på din mobil og tablet kan du gøre det uden brug af NemID.

Vinderne af konkurrencen bliver fundet d. 28. december. Kampen mellem Manchester City og Everton bliver spillet d. 13. januar.

Shahid Khan / Shutterstock.com

Billede: Shahid Khan / Shutterstock.com