89% tror på at Zlatan vinder det franske mesterskab

Med seks runder tilbage af den franske liga kaster Betsafe håndklædet i ringen og udbetaler gevinster til de kunder, som har spillet på Paris Saint-Germain som franske mestre. Hovedstadsklubben har et forspring på ni point ned til den nærmeste konkurrent i tabellen.

Paris Saint-Germain og deres stenrige arabiske ejer havde det store checkhæfte fremme før sæsonen. Pengene blev brugt til at hente superstjerner som Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi og ikke mindst Zlatan Ibrahimovic ind i stalden. Dette gjorde naturligt nok den nyrige hovedstadsklub til mesterskabsfavorit.

Odds på KMD Cup

Efter en slingrende start på sæsonen har de mange stjerner fundet sammen i et effektivt samarbejde anført af den kompromisløse svensker. Det har resulteret i, at PSG med seks runder tilbage har et forspring på ni point ned til Olympique Marseille på andenpladsen i Le Championnat. Hos Betsafe tager man nu konsekvensen af det store forspring og udbetaler gevinst på PSG som franske mestre.

”Ligesom de fleste eksperter havde vi også PSG som favorit til at vinde det franske mesterskab, inden sæsonen startede. Faktisk lød vores odds på beskedne 1,45. Den relativt lave tilbagebetaling har dog ikke skræmt vores kunder, for hele 89 procent af indskuddene er faktisk lagt på Zlatan og co. Så mon ikke der er et par danskere, som skal fejre dagen med et godt glas rødvin”, udtaler Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Odds på Betsafe her – >