Nye og gamle danske spillere kan tage del i 888sports kampagne 8 rigtige. Her skal man forudsige resultaterne af otte af wekkendens store kampe. Hvis man gør dette vinder man 1.000 kroner i kontanter uden krav om gennemspil.  Man vil desuden kunne vinde 10 kroners ekstra bet for hver rigitgt svar.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Sådan deltager du i 8 rigtige

  1. Find kampagnen hos 888sport.
  2. Opret din konto hos 888sport, hvis du ikke har en konto.
  3. Dine svar skal være indsendt inden lærdag den 13. juni klokken 13.30.
  4. Vind 1.000 kroner i konter ved otte rigtige uden gennemspilskrav.
  5. Vind for 10 kroners ekstra bet ved en til syv rigtige.
  6. Brug din ekstra bet kupon inden for syv dage.

 

Weekendens otte kampe

Vi vil nu gennemgå denne weekends otte kampe. Første kampe start lørdag den 15. juni klokken 15.30. Den sidste kamp starter søndag den 15. juni klokken 18.00. For at deltage i kampagnen skal man som nævnt for hver af de otte kampe forudsige, om det bliver 1, x eller 2.

Hertha Berlin-Frankfurt – 1

Hertha Berlin har været fremragende siden Bundesligaen gjorde comeback. I deres fem kampe siden da har man vundet tre, spillet en uafgjort og tabt en. Det ene nederlag kom vel at mærke mod Dortmund. Udeholdet Frankfurt har haft det svært og blot fået fire point fra deres fem kampe. Senest blev det til et skuffende 2-0 nederlag til Mainz. Vi regner med en sejr til formstærke Hertha.

Paderborn-Weder Bremen – 2

Denne kamp mellem sidst og næstsidst er naturligvis vital for begge mandskaber. Hvis Paderborn taber er de så godt som færde i Bundesligaen. Med en sejr kan Werder hente yderligere ind på holdene over stregen. Det er en kamp mellem to hold, som går defensivt til værks. Vi tror dog, at Werder Bremen trækker det længste strå og derved holder håbet om overlevelse i live.

Wolfsburg-Freiburg – 1

Wolfsburg har været svære at blive klog på. De slog Leverkusen med 4-1, hvorefter de tabte 2-1 til Frankfurt. Senest blev det så til en 1-0 sejr mod Weder Bremen. Wolfsburg kan med en sejr så godt som sætte Freiburg af i kampen om Europa League-pladserne. Det tro vi også vil lykkes Wolfsburg.

Celta Vigo-Villareal  -X

En kamp mellem to klubber, som var i forskellige ender af formtabellen, da La Liga belv sat på pause. Villareal havde netop tabt tre kampe i streg, mens Celta Vigo fik fem point i deres tre sidste kampe. Den stime var med til at få Celta væk fra nedrykningspladserne. Villareal er til trods for den dårlige form kort før pausen stadig med i kampen om Europa League-pladserne. Vi tror sagtens, at denne kamp kan ende uafgjort.

Leganes-Valladolid – 2

Denne kamp bliver meget vigtig for nedrykningskampen i La Liga. Leganes er tre point fra at kravle over stregen. Samtidig har Valladolid fire point ned til stregen. Leganes har ikke været overstregen siden første spillerunde, mens Valladolid endnu ikke har været under den. Valladolig har for vane at gøre det ganske godt mod bundholdene. Det tror vi også vil gøre sig gældende her.

Athletic Bilbao-Atlético Madrid – 2

Atlético Madrid sluttede af med at slå Liverpool ud af Champions League inden pausen. Det var et tiltrængt boost efter en skuffende sæson, hvor man er langt efter Barcelona og Real Madrid. Det er selvsagt vigtigt for Madrid-klubben, at man kvalificerer sig til næste års Champions League. Til det formål skal man bruge en sejr mod Athletic Bilbao. Baskerne vandt deres to sidste kampe inden pausen. Før da havde man ikke vundet sine sidste ti kampe i træk! Vi tror, at Madrid tager en smal men vigtig sejr i Bilbao.

Mainz-Augsburg – X

Mainz og Augsburg kæmper begge for at komme væk fra stregen. Begge har hentet fem point fra deres fem kampe sinden ligaen vendte tilbage. Vi forventer, at det bliver en tæt kamp mellem to hold, som har meget at tabe. Det får os til at sige, at kampen ender uafgjort.

Schalke 04-Bayer Leverkusen – 2

At kalde Schalke 04s form gennem anden halvdel af sæsonen katastrofal ville være for gavmildt. Siden 18. spille runde har man blot vundet én kamp, spillet fem uafgjort og tabt skandaløse syv kampe. Flere af disse nederlag har været til bundhold som Düsseldorf, Weder Bremen og Augsburg. Leverkusen er stadig med i kampen om Champions League-pladserne, Med Schalkes nuværende form in mente bør Leverkusen vinde denne kamp.

 

Regler & vilkår

Denne kampagne er for bruger hos 888sport, som har verificeret sig med pas i sine registreringsdetaljer. Alle ens registreringsdetaljer skal til en hvilken som helst tid være gyldige. For at være registreret skal man indsende sine otte 1-x-2 forudsigelser på otte af 888sport udvalgte kampe. Disse forsudsigelser skal være afgivet inden den 13. juni klokken 13.30. Når man er klar til at afgive sine svar, skal man trykke på knappen “indsend.” Herefter vil ens indsendelse blive refereret til som “indsendt.” Den først indsendte fordusigelse vil være gældende.

Alle kvalificerede deltagere, som gætter rigtigt på alle otte udfald vil vinde 1.000. kroner. Denne gevinst vil ikke være underlagt krav om gennemspil. Hvis man gætter en til syv rigtige vil man modtage 10 kroners bet kupon for hvert rigtigt svar. Man skal være opmærksom på, at man efter de første to deltagelser skal have spillet for minimum 250 kroner i løbet af ugen for at kunne modtage ekstra bet kuponen. Disse væddemål skal være foretaget til minimum odds 1,50 fra dagen en runde starter til slutningne af første kamp. Ekstra bet kupponer og gevinster vil bliver krediteret inden for 72 timer af sidste kamps afslutning. Ekstra bet kuponer vil udløbe efter syv dage.

Alle vindere med otte rigtige resultater vil hver vinde 1.000 kroner. I tilfælde af at der ingen vinder er, vil ugens gevinst på 1.000 kroner ikke blive udbetalt. Ekstra bet stakes vil ikke være indkluderes i tilbagebetalinger. Man skal benytte sine ekstra kuponer i deres helhed. Disse kan med andre ord ikke spredes ud over flere bets. De kan desuden ikke kombineres med bets foretaget med “rigtige penge.”

888sports rettigheder

888sport har ret til at til trække ekstra bets samt gevinster vundet af disse tilbage, hvis de er blevet fejlagtigt krideret eller ved mistanke om snyd. 888sport kan begrænse en spillers berettigelse til at deltage i en hvilken som helst kampagne. Kampagnen er begrænset til én per husstand, computerenhed eller mobilenhed.

I tilfælde af at man har en ventende besked fra 888sports support omhandlende ens seneste spilaktivitet, forbeholder 888sport sig retten til at tilbagekalde ens berettigelse til at deltage i kampagnen. Hvis dette sker vil eventuel modtaget bonus eller anden fordel/tilbud, som man måtte have modtaget være tabt. Alle gevinster, bonusser, kampagnetilbud og andre fordele herunder samt samtlige gevinster genereret gennem indsatser af de førnævnte vil annulleres ved udbetaling hvis ikke de gældende krav er blevet mødt til fulde.

888sport forbeholder sig retten til at ændre eller aflyse en hvilken som helst af deres kampagner, bosusser eller specialtilbud. Dette kan ske på et hvilket som helst tidspunkt. Dette vil kun ramme de som allerede har tilmeldt sig, hvis det nødvendigt for at undgå svindel eller lignende ulovlig aktivitet.