Få odds boost på vinderen af Tottenham-Manchester United med 888sport

Nye danske spillere hos bookmakeren 888sport kan få stort odds boost på kampen mellem Tottenham og Manchester United. Kampen er naturligvis et af de store opgør i første hele runde efter Premier Leagues comeback. Med denne kampagne kan man som ny spiller hos 888sport få odds 15,00 på sejr til Manchester United mod oprindelige odds 2,50. Samtidig kan man hente hele odds 17,00, hvis man tror på en sejr til hjemmeholdet Tottenham. Spurs giver normalt odds 2,90. Det er naturligvis en uhyre vigtig kamp for begge hold, som begge er på jagt efter en af de fire Champions League-pladser. Kampen spilles fredag den 19. juni klokken 21.15.

 

 

Opret dig hos 888sport

 

 

Sådan får du forhøjede odds på Tottenham eller Manchester United

  1. Opret dig som ny kunde hos 888sport.
  2. Dit første indskud skal være på minimum 70 kroner.
  3. Med dit første spil skal du spille på kampen mellem Tottenham og Manchester United
  4. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på, om Tottenham eller Manchester United vinder kampen.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5 i løbet af 60 dage.

 

Odds på Tottenham-Manchester United

Fire point adskiller Tottenham og Manchester United inden deres indbyrdes møde. Tottenham kan med en sejr reducere Uniteds forspring til et point. Samtid har United naturligvis mulighed for at brige sig hele syv point foran Spurs. Det vides endnu ikke, om femtepladsen bliver nok til at kvalificere sig til Champions League, derfor skal de som udgangs punkt gå efter top fire. Der er mange hold om budet, så der er ikke plads til mange fejl, hvis man skal holde sig til. United var fremragende kørende, inden ligaen blev sat på pause. Spurs var derimod i problemer – blandt andet på grund af skader.

 

Derfor vinder Manchester United

Manchester United har ikke tabt siden januar. I Premier League-sammenhæng betyder det fem kampe i træk uden nederlag – tre sejre og to uafgjorte. Her mødte man vel at mærk stærke modstandere som Wolverhampton, Chelsea, et formstærkt Everton-hold og Manchester City. Kampen mod Manchester City skulle vise sig at blive Uniteds sidste ligakamp i flere måneder. Her vandt de med 2-0 på mål Anthony Martial og en sen scoring af Scott McTominay.

En vigitg faktor, når det kommer til Uniteds succes, er Bruno Fernandes. Portugiseren blev hentet i Sporting i slutningen af august. Siden da har han været direkte involveret i fem mål i sine første fem kampe, hvor det er blevet til to mål og tre assists. Fernandes har endnu ikke prøvet at tabe med United. Nu er deres offensiv endda yderligere styket, da Marcus Rashford er tilbage.

Pausen kunne være kommet på værre tidspunkter for Tottenham. Klubben havde fik ét point fra sine sidste tre kampe efter, at ligaen blev stoppet. Samtidig var spillere som Harry Kane og Son Heung-min ude med skader. De er nu begge tilbage, men det er naturligvis usikkert, hvad form de er i. Kane har ikke spillet kamp siden 1. januar, så han kan meget vel skulle bruge et par kampe på at komme i gang igen. Meget tyder på, at dette bliver en tæt kamp, og Tottenham har en chance, nu hvor de har fået deres store profiler tilbage. Vi regner dog med, at Manchester United kan ride videre på bølgen fra før pausen og tage de vigtige tre point.

 

 

Få odds boost på kampen hos 888sport

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udelukkende for nye danske spillere hos bookmakeren 888sport. Man skal være opmærksom på, at man som minimum skal have indbetalt 70 kroner til sin konto for at kunne del tage i kampagnen. Man skal med sit første væddemål spille på kampen mellem Tottenham og Manchester United. Væddemålet skal foretages inden kampens start fredag den 19. juni klokken 21.15. Man kan dermed ikke gøre brug af live betting i forbindelse med denne kampagne. Indskuddet i forbindelse med ens kvalificerende væddemål skal være på mellem 10 og 50 kroner. Spil for alle andre beløb vil ikke være kvalificerede til at tage del i kampagnen.

Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage sin kvalificerende indbetaling med Neteller eller Skrill/Moneybookers. Der kan ydermere ikke gøres brug af cash-out-funktionen eller boost-billetter, når man gør brug af denne kampagne. Man kan desuden ikke benytte “luk væddemålet”-funktionen. Man skal desuden være opmærksom på, at det ikke er muligt at kombinere dette tilbud med øvrige væddemål.

 

Krav om gennemspil

Vinder man på sin kvalificerede kupon, vil ens gevinst blive udbetalt inden fro et tidsrum af 72 timer efter kampens afslutning. Man skal være opmærksom på, at ens bonus herefter skal gennemspilles seks gange til et minimumsodds på 1,50. Man har 60 dage til at opfylde dette krav. Det er udelukkende muligt at gennemspille bonussen via spil på sport. Det kvalificerende væddemål skal placeres inden for 90 dage af ens nye kontros oprettelse. Man skal være opmærksom på, at dette tilbud kun vil være tilgængeligt for de første 1.000 spillere, som ønsker at benytte det. Tilbuddet er desuden begrænset til  én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

Man skal være opmærksom på, at 888sport på et hvert tidspunkt kan begrænse en spillers ret til at tage del i en hvilksen som helst kampagne. 888sport kan deusden tilbageholde en bonus samt de eventuelle gevinster vundet med denne. Dette kan forekomme i tilfædle, hvor denne er blevet fejlagtigt krediteret, eller hvis der er tegn på misbrug af bonussen. 888sport har desuden ret til at suspendere, modificere eller aflyse kampagnen på et hvert stadie af denne. Man skal være opmærksom på, at dette kan ske uden varsel.